Petak, 17.05.2024 | 19:24
IZVOR: dan.online

ZVANIČNO - Novak Đoković će IGRATI na ovom turniru

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković prihvatio je specijalnu pozivnicu i igraće na turniru u Ženevi, saopštili su organizatori turnira.




Foto: arhiva, YouTube screenshot/Australian Open TV

Iz Organizacionog odbora turnira su saopštili da su prije Đokovića vajld kard dobili i Endi Mari i Denis Šapovalov. Na turniru u Ženevi, iz serije 250, igraće između ostalih i Kasper Rud, Tejlor Fric, Kei Nišikori, Aslan Karacev, Ben Šelton i Tomi Pol.

Turnir u Švajcarskoj, Novaku će biti generalna provjera za predstojeći Rolan Garos.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Krivokapić savjetuje Upravu policije da “pročisti svoje redove”

Subota, 01.06.2024 | 19:41

Bivši premijer Zdravko Krivokapić kazao je da Uprava policije može učiniti veliki iskorak u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije “ako pročisti svoje redove, ima kvalitetnije resurse, primi nove kompetentne kadrove sa boljim platama”.

MDUP: Podrška Tužilaštvu u borbi protiv nezakonitosti, uskoro će svi inspektori imati body kamere

Subota, 01.06.2024 | 19:12

Ministarstvo prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine izražava punu podršku naporima tužilaštvu u borbi protiv svih nezakonitih postupaka, naročito kada oni dolaze od strane službenih lica.

Sud hakovanu prepisku iz Skaj aplikacije odbacio kao dokaz; Lekić: Crna Gora da primjeni presude sa ”hakovanom sky ecc”

Subota, 01.06.2024 | 18:39

Sud u Holandiji objavio je prije dva dana presudu u kojoj oslobodio okrivljenog za trgovinu teškim drogama, pripremne radnje za trgovinu teškim drogama i trgovinu lakim drogama, jer prepiska iz ”hakovane” Skaj aplikacije nije dokaz.

Naučnici sa Harvarda potvrdili: Pileća kožica je ipak korisna za zdravlje, ali samo ako je ovako jedete

Subota, 01.06.2024 | 18:13

Kao i avokado, koji takođe treba umereno konzumirati, ova kožica sadrži nezasićene masti koje su se, unijete u umjerenim količinama, pokazale dobrim za srce

Karta šanse: U Njemačkoj od danas nova pravila za radnike koji dolaze iz Crne Gore i regiona

Subota, 01.06.2024 | 17:39

Radnici iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Albanije i Kosova mogu znatno lakše da odu na neodređeno vrijeme u Njemačku, i to do 50.000 njih godišnje, što je duplo više nego do sada, navedeno je na sajtu Ministarstva.

Živković: Vjerujemo da ćemo tokom ove ili početkom naredne godine imati vanredne parlamentarne izbore

Subota, 01.06.2024 | 17:14

Bijelom Polju danas je na opštinskoj izbornoj konvenciji DPS izabran odbor od 86 članova, a Konvenciji je prisustvovao lider stranke Danijel Živković koji je istakao da je zadovoljan situacijom na terenu.

Vujović: Vučić je klasični politički nasilnik - morate mu se suprostaviti

Subota, 01.06.2024 | 16:57

Vučiću se kao svakom nasilniku i diktatoru mora jasno reći - dalje ruke od Crne Gore, kazao je predsjednik Socijaldemokratske partije Ivan Vujović, osvrćući se na miješanje predsjednika Srbije u lokalne izbore u Budvi.

Alarmanti podaci - U Crnoj Gori prošle godine od posljedica pušenja preminulo skoro 2.000 osoba

Subota, 01.06.2024 | 16:40

U Crnoj Gori je prošle godine od posljedica pušenja preminulo blizu 2.000 osoba.

Bivši crnogorski reprezentativac postao trener niškog Radničkog

Subota, 01.06.2024 | 16:34

Nekada je oduševljavao borbenošću i kvalitetom u dresu crnogorske fudbalske reprezentacije, a sada je spreman da pokaže da može da bude uspješan i kao trener.

UKUSNA I OSVJEŽAVAJUĆA: Salata od prženih paprika i feta sira

Subota, 01.06.2024 | 16:17

Salate su odličan izbor, jer su lagane i brzinski se spremaju. Takođe možete da ih služite i kao prilog uz meso, a danas vam preporučujemo da isprobate i ovaj recept