Ponedjeljak, 20.05.2024 | 12:07
IZVOR: nova.rs

VIDEO: Ovaj hit Ceca je posvetila Veljku i Anastasiji: Tu pjesmu NIKADA ne pjeva na koncertima

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je početkom dvijehiljaditih napravila trogodišnju pauzu u karijeri, a onda se 2004. godine vratila i objavila album "Gore od ljubavi".




Foto: YouTube screenshot/Zvezde Granda

Ceca je godinama sarađivala sa Marinom Tucaković, koja je i za ovaj album pisala većinu tekstova. Kako je jednom prilikom pjevačica rekla, Marina ju je odlično poznavala, te joj je pjesme često pisala inspirisana njenim životom.

Jedna od pjesama koje su takođe nastale inspirisane događajima u Cecinom životu je i „Neću dugo“. Mnogi su mislili da je tekst pjesme posvećen muškarcu, a istina je drugačija.

„To je pjesma koju je Marina Tucaković napisala za mene, a ja sam je posvetila svojoj djeci, ali je nikada nisam zapjevala osim na CD-u. Publika na koncertima voli da čuje malo brže pjesme, pa zato ovu nikada nisam uživo otpjevala“, izjavila je Ceca svojevremeno za medije.

„Volim pjesme sa jakim slikama. Marina odlično piše takve pjesme, te je tako sastavila i ovu. Otpjevala sam je u studiju, a posebno se izdvojila od drugih i riješila sam da je posvetim djeci. Asocirala me je na moj privatni život“, izjavila je Ceca tada.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Ova AVIOKOMPANIJA će od novembra imati samo JEDNU LINIJU iz Podgorice

Srijeda, 12.06.2024 | 15:17

Niskobudžetnja aviokompanija Rajaner ove zime će iz Podgorice letjeti ka samo jednoj destinaciji - Londonu.

Osumnjičena da je iz suvenirnice manastira Ostrog ukrala novac i nakit

Srijeda, 12.06.2024 | 13:26

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su preduzimajući intenzivne aktivnosti na rasvijetljavanju imovinskih delikata, procesuirali jedno lice zbog krađe na štetu manastira Ostrog, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Počela primjena GPS uređaja za praćenje službenih vozila u Podgorici

Srijeda, 12.06.2024 | 13:40

Shodno potrebi kontrole kretanja vozila i potrošnje goriva, Glavni grad je uveo GPS sistem za praćenje motornih vozila koji je u funkciji od ponedjeljka 10. juna.

"REĆI ĆU VAM SVE IZ PRVE RUKE": Emina Jahović priznala šta je od estetskih zahvata radila na sebi

Srijeda, 12.06.2024 | 14:42

Pjevačica Emina Jahović jedna je od najlepših u svojoj branši, a u domaćim medijima dosta se spekulisalo o tome šta je od estetskih zahvata radila na sebi.

Direktor KCCG-a saslušan u SPO u vezi sa bolničkim liječenjem Veselina Veljovića

Srijeda, 12.06.2024 | 15:25

Direktor Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) dr Aleksandar Radović dao je u ponedjeljak izjavu u Specijalnom policijskom odjeljenju (SPO) u vezi sa bolničkim liječenjem pritvorenog bivšeg direktora Uprave policije Veselina Veljovića.

Camaj predložen za POTPREDSJEDNIKA Skupštine

Četvrtak, 13.06.2024 | 13:08

Poslanici Nikola Camaj, Artan Čobi i Ilir Čapuni uputili su danas dopis predsjedniku Skupštine Andriji Mandiću u kojem predlažu člana Demokratskog saveza Albanaca Nikolu Camaja za potpredsjednika Parlamenta.

NOVA STUDIJA - Ovo je NEOČEKIVANI znak demencije

Četvrtak, 13.06.2024 | 13:02

Kako starimo, važno je razmišljati o zdravlju mozga.

Ideja projekta da Željezara u Nikšiću postane funkcionalna industrijska zona

Četvrtak, 13.06.2024 | 12:58

Projekat revitalizacije brownfield lokacija u Dunavskom regionu ima za cilj pretvaranje napuštenih industrijskih područja, uključujući Željezaru u Nikšiću, u funkcionalne zone, očuvanje prirodnih resursa i razvoj održive lokalne ekonomije kroz međunarodnu saradnju.

Krenula je sezona KOMARACA - Otkrivamo kako ih se riješiti na PRIRODAN NAČIN

Četvrtak, 13.06.2024 | 12:47

Komarci ne vole ove biljke.

Makron će PODRŽATI predlog - Francuska ZABRANJUJE djeci mobilne telefone?

Četvrtak, 13.06.2024 | 12:40

Emanuel Makron će podržati predloženu zabranu korišćenja pametnih telefona za mlađe od 11 godina i društvenih mreža za mlađe od 15 godina širom Francuske.

Jovanović: VDT ima mogućnost da SPRIJEČI opstrukciju postupka za "državni udar"

Četvrtak, 13.06.2024 | 12:36

Advokat Miroje Jovanović, branilac okrivljenih Andrije Mandića i Mihaila Čađenovića, oglasio se saopštenjem u vezi predmeta u javnosti poznat kao “državni udar”.

"Ako Maljevik DOŽIVI sudbinu projekta "Montrose" to će biti KATASTROFALNO za CG"

Četvrtak, 13.06.2024 | 12:27

Poslanik Demokrata u Skupštini Crne Gore Momčilo Leković pisao je ministru prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Janku Odoviću tražeći od njega informacije na temu projekta "Maljevik" u Sutomoru kao i rješavanje eventualnih problema i zastoja koji usporavaju realizaciju ovog važnog turističkog projekta ili ga u konačnom mogu potpuno ugroziti.

Imamo jednostavan RECEPT za ZELENI SOS koji daje originalan UKUS JELIMA

Četvrtak, 13.06.2024 | 12:12

Često se poslužuje uz kuvano meso te tokom aperitiva kao finger food.

Nastavljen POLICIJSKI PRETRES "Ničije kuće"

Četvrtak, 13.06.2024 | 12:05

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) nastavljaju danas pretres objekta poznatog pod nazivom "Ničija kuća" na Gorici, a po nalogu Višeg suda.

Camaj: Vještačko đubrivo obojilo VODU U PLAVO; Podgorički Vodovod: Voda na izvorištu Milješ ISPRAVNA

Četvrtak, 13.06.2024 | 12:00

Direktor Vodovoda Tuzi Ilir Camaj predao je Osnovnom državnom tužilaštvu prijavu protiv N.N. lica zbog sumnje da je ubrizgalo za sada nepoznatu supstancu u vodovodnu mrežu u naselju Kuće Rakića, koja je u utorak obojila vodu u plavo.