Nedjelja, 26.05.2024 | 09:50
IZVOR: vijesti.me/klix.ba

Niki Minaž UHAPŠENA u Amsterdamu

Najpopularnija reperka na svijetu Niki Minaž uhapšena je nakon što je kod nje pronađena marihuana dok je napuštala Amsterdam, prenosi "Variety".




Foto: YouTube screenshot/Apple Music 

Reperka je dokumentovala veći dio iskustva na društvenim mrežama, snimajući policajca koji tvrdi da su kod nje pronašli drogu, dok ona to negira. Reperka je kasnije na društvenoj mreži X (nekadašnji Twitter) napisala da su joj policajci pretresali prtljag na aerodromu bez njenog pristanka i da joj nisu dozvolili da nadzire pretres.

Evocirajući stihove hrvatskog repera Vojka Vrućine iz pjesme "Kako to", Niki tvrdi da je njeno hapšenje rezultat toga što je neko sabotira.

"Plaćeni su ogroman novac kako bi sabotirali moju turneju, mnogi su ljuti jer je ovako uspješna... Uhvaćeni su kako kradu novac iz mojih aviona", napisala je reperka.

Amsterdamska vojna policija zvanično je saopštila da je uhapsila 41-ogodišnju Amerikanku zbog "osnovane sumnje da je pokušala van zemlje da iznese lake droge", te da je ona puštena na slobodu nakon što joj je određena novčana kazna. Marihuana je legalna u Amsterdamu, ali nije legalno unositi je ili iznositi iz Holandije.

Minaž je trenutno na svjetskoj turneji "Pink Friday 2", na kojoj promoviše posljednji album, objavljen krajem prošle godine, a zbog incidenta u Amsterdamu morala je da otkaže koncert u Mančesteru.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

UP: Policija na sjeveru procesuirala lica zbog prosjačenja i trgovine ljudima

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 10:48

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti "Sjever“ su u okviru akcije policije "Prosjak“ obilaskom lokacija i redovnim kontrolama, identifikovali i procesuirali nekoliko lica zbog prosjačenja i trgovine ljudima, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Katić zadovoljan brojem gostiju - Očekujemo REKORDNU SEZONU u Herceg Novom

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 09:47

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić, kazao je u jutarnjem programu "Dobro jutro Crna Goro" na TVCG da očekuje rekordnu sezonu, te da trenutno imaju 23 odsto turista više nego u istom periodu prošle godine.

Kako izgleda jelovnik KLUNIJEVIH? Biraju jednostavna jela, ovu PICU obožavaju

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 09:32

Uvijek je zanimljivo saznati kakav je jelovniok poznatih. Da li im prijaju skupi restorani ili vole obroke u svom domu. Klunijevi vole picu Margaritu.

Piksi o izjavi Tadića: "Uuu, to nije dobro, to je bila moja odluka iz..."

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 08:50

Fudbalska reprezentacija Srbije je poražena od Engleske u prvom meču na Evropskom prvenstvu ove godine sa 1:0, iako su Orlovi imali svoje prilike da dođu do gola, eventualnog boda, a možda i sva tri na ovom meču. Međutim, na kraju su ostali kraktih rukava.

Do kraja juna stiže neočekivano puno novca i unapređenje, za OVA DVA ZNAKA

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 08:40

Astrolozi kažu da će druga polovina juna doneti veliku sreću za dva znaka horoskopa, posebno u finansijama.

SUPER obrok za ljetnje dane: Pripremite salatu od lubenice sa feta sirom

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 08:02

Kombinacija sastojaka svježih i velikih ukusa čini ovu salatu od lubenice i fete sa prelivom od nara apsolutnim ljetnjim pobjednikom svih salata.

EVROPSKO PRVENSTVO- Gol Belingema za pobjedu Engleske protiv Srbije

Nedjelja, 16.06.2024 | 22:56

Selekcija Engleske pobijedila je Srbiju u prvom meču grupe C Evropskog prvenstva u Njemačkoj.

Kovačević: Nisam pominjao Crnogorce niti bilo koji narod u negativnom kontekstu, akcenat sam stavio na pomirenje

Nedjelja, 16.06.2024 | 21:05

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević rekao je da nije pominjao Crnogorce niti bilo koji drugi narod u Crnoj Gori u negativnom kontekstu tokom svom govora na Grahovu.

DPS: Kovačević obesmislio napore NSD-a da sebe prikažu kao pomiritelje, Nikolić: Tužilaštvo hitno da reaguje

Nedjelja, 16.06.2024 | 21:01

Novi sramni javni nastup predsjednika Opštine Nikšiću i istaknutog člana Nove srpske demokratije, Marka Kovačevića u kojem se Crnogorcima prijeti da će se sa njima obračunavati kao sa Turcima, očigledno je najbolja preporuka za najavljeni ulazak ove partije u Vladu, kazali su iz Demokratske partije socijalista (DPS) u saopštenju dostavljenom medijima.

Spajić: Za izjavu Kovačevića nema opravdanja, nadležni organi da utvrde sve činjenice i okolnosti

Nedjelja, 16.06.2024 | 21:00

Predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić rekao je da najoštrije osuđuje govor predsjednika opštine Nikšić Marka Kovačevića i da je u pitanju užasna izjava za koju nema opravdanja.