Nedjelja, 26.05.2024 | 11:36
IZVOR: najžena.rs

Zategnite FIGURU kao Šakira: Fitnes instruktorka OTKRILA koje VJEŽBE radi slavna pjevačica, ovo MOŽETE i VI

Uprkos tome što je izauzeta, Šakira stavlja svoje zdravlje na prvo mjesto i održava zabavnu fitnes rutinu uz pomoć svoje instruktorke Ane Kajzer. 




Foto: YouTube screenshot/ Shakira

Šakira je poznata po svojim neverovatnim nastupima, a tako i po tome što uvijek vodi zdrav način života i uvježbava komplikovane koreografije.

Kolumbijska ikona je imala nekoliko napornih mjeseci nakon što se preselila u Majami, objavila je novu muziku, osvojila mnogo nagrada i najavila predstojeće turneje.

Uprkos tome što je izauzeta, Šakira stavlja svoje zdravlje na prvo mjesto i održava zabavnu fitnes rutinu uz pomoć svoje instruktorke Ane Kajzer. Fitnes instruktorka je za US Weekly podijelila uvid u pjevačičino vježbanje, otkrivajući da joj je ples iznad svega.

"Volim da se fokusiram na snagu i na ples. Ako je imala veoma naporan dan, radićemo kardio na spravi, ali većinu vremena radimo plesni kardio“, otkrila je Kajzerova, objašnjavajući da rade na tome da im bude zabavno dok vježbaju.

Pokazala sam joj niz rutina, i ona je koristila te pokrete u svojim nastupima tokom koreografije, što je zaista zabavno.

„Obično počinjem sa sesijom snage u trajanju od oko 30 do 45 minuta, a onda dodajem oko 15 do 30 minuta kardio sesije nakon treninga snage“, rekla je.

„Njen kardio je manjeg uticaja i ona zaista voli da uključi mozak i nauči nove načine kretanja, ali uz mali uticaj.”

Takođe je objasnila da Šakira trenira četiri dana u nedjelji i otkrila šta radi na kraju treninga.

„Poslije se zabavljamo, volimo da plešemo! Ples ima za cilj da podigne i poveća efikasnost treninga snage koji smo upravo završili, jer su u tom trenutku vaši mišići umorni." 

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Nova studija naučnika - Na Marsu otkrivene hiljade tona ZAMRZNUTE VODE

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 11:38

U novoj studiji američkih naučnika objavljeno je da je na vrhu jednog vulkana na Marsu, otkriveno hiljade tona zamrznute vode.

UP: Policija na sjeveru procesuirala lica zbog prosjačenja i trgovine ljudima

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 10:48

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti "Sjever“ su u okviru akcije policije "Prosjak“ obilaskom lokacija i redovnim kontrolama, identifikovali i procesuirali nekoliko lica zbog prosjačenja i trgovine ljudima, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Katić zadovoljan brojem gostiju - Očekujemo REKORDNU SEZONU u Herceg Novom

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 09:47

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić, kazao je u jutarnjem programu "Dobro jutro Crna Goro" na TVCG da očekuje rekordnu sezonu, te da trenutno imaju 23 odsto turista više nego u istom periodu prošle godine.

Kako izgleda jelovnik KLUNIJEVIH? Biraju jednostavna jela, ovu PICU obožavaju

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 09:32

Uvijek je zanimljivo saznati kakav je jelovniok poznatih. Da li im prijaju skupi restorani ili vole obroke u svom domu. Klunijevi vole picu Margaritu.

Piksi o izjavi Tadića: "Uuu, to nije dobro, to je bila moja odluka iz..."

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 08:50

Fudbalska reprezentacija Srbije je poražena od Engleske u prvom meču na Evropskom prvenstvu ove godine sa 1:0, iako su Orlovi imali svoje prilike da dođu do gola, eventualnog boda, a možda i sva tri na ovom meču. Međutim, na kraju su ostali kraktih rukava.

Do kraja juna stiže neočekivano puno novca i unapređenje, za OVA DVA ZNAKA

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 08:40

Astrolozi kažu da će druga polovina juna doneti veliku sreću za dva znaka horoskopa, posebno u finansijama.

Klikovac: Počela sezona, a turisti ne mogu doći na Duklju zbog neodgovornosti Glavnog grada

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 08:35

Počela turistička sezona, a turisti ne mogu doći na Duklju zbog neodgovornosti Glavnog grada, saopštio je šef Kluba odbornika DPS-a u podgoričkom parlamentu.

SUPER obrok za ljetnje dane: Pripremite salatu od lubenice sa feta sirom

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 08:02

Kombinacija sastojaka svježih i velikih ukusa čini ovu salatu od lubenice i fete sa prelivom od nara apsolutnim ljetnjim pobjednikom svih salata.

Izvještaj pokazao - Interpol Podgorica raspisao 273 POTJERNICE

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 07:15

NCB Interpol Podgorica raspisao je 98 međunarodnih potjernica, a u Interpolovoj bazi podataka trenutno su aktivne 273 potjernice koje je raspisala Crna Gora.

EVROPSKO PRVENSTVO- Gol Belingema za pobjedu Engleske protiv Srbije

Nedjelja, 16.06.2024 | 22:56

Selekcija Engleske pobijedila je Srbiju u prvom meču grupe C Evropskog prvenstva u Njemačkoj.