Nedjelja, 26.05.2024 | 11:36
IZVOR: najžena.rs

Zategnite FIGURU kao Šakira: Fitnes instruktorka OTKRILA koje VJEŽBE radi slavna pjevačica, ovo MOŽETE i VI

Uprkos tome što je izauzeta, Šakira stavlja svoje zdravlje na prvo mjesto i održava zabavnu fitnes rutinu uz pomoć svoje instruktorke Ane Kajzer. 




Foto: YouTube screenshot/ Shakira

Šakira je poznata po svojim neverovatnim nastupima, a tako i po tome što uvijek vodi zdrav način života i uvježbava komplikovane koreografije.

Kolumbijska ikona je imala nekoliko napornih mjeseci nakon što se preselila u Majami, objavila je novu muziku, osvojila mnogo nagrada i najavila predstojeće turneje.

Uprkos tome što je izauzeta, Šakira stavlja svoje zdravlje na prvo mjesto i održava zabavnu fitnes rutinu uz pomoć svoje instruktorke Ane Kajzer. Fitnes instruktorka je za US Weekly podijelila uvid u pjevačičino vježbanje, otkrivajući da joj je ples iznad svega.

"Volim da se fokusiram na snagu i na ples. Ako je imala veoma naporan dan, radićemo kardio na spravi, ali većinu vremena radimo plesni kardio“, otkrila je Kajzerova, objašnjavajući da rade na tome da im bude zabavno dok vježbaju.

Pokazala sam joj niz rutina, i ona je koristila te pokrete u svojim nastupima tokom koreografije, što je zaista zabavno.

„Obično počinjem sa sesijom snage u trajanju od oko 30 do 45 minuta, a onda dodajem oko 15 do 30 minuta kardio sesije nakon treninga snage“, rekla je.

„Njen kardio je manjeg uticaja i ona zaista voli da uključi mozak i nauči nove načine kretanja, ali uz mali uticaj.”

Takođe je objasnila da Šakira trenira četiri dana u nedjelji i otkrila šta radi na kraju treninga.

„Poslije se zabavljamo, volimo da plešemo! Ples ima za cilj da podigne i poveća efikasnost treninga snage koji smo upravo završili, jer su u tom trenutku vaši mišići umorni." 

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Po zahtjevu SDT-a trajno ODUZETO ovo vozilo

Petak, 26.07.2024 | 13:27

Viši sud u Podgorici je po zahtjevu za trajno oduzimanje imovine Specijalnog državnog tužilaštva, od I.T., pravosnažno osuđenog za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, trajano oduzelo putničko vozilo „Porsche Cayene“, 3.0 Diesel.

Milović: Programom ES2 svi zaposleni od oktobra ostvaruju POVEĆANJE ZARADE

Petak, 26.07.2024 | 14:04

Program Evropa sad 2 je poreska reforma koja podrazumijeva dvije ključne komponente - smanjenje poreskog opterećenja na rad i povećanje minimalne i prosječne zarade u Crnoj Gori, poručila je savjetnica premijera za ekonomsku politiku Milena Milović.

Patrijarh Porfirije sjutra stiže u Berane

Petak, 26.07.2024 | 14:49

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije sjutra veče će stići u Berane.

Janović o odlasku Milatovića i Spajića u Pariz: Nekada niste a sada NAVIJATE za Crnu Goru, barem NEKA KORIST od vaših putovanja

Petak, 26.07.2024 | 17:42

Poslanik DSP-a u Skupštini Crne Gore, Nikola Janović komentarisao je odlazak crnogorske delegacije, predsjednika države, Jakova Milatovića i premijera, Milojka Spajića na otvaranje Olimpijskih igara u Parizu.

Vozači, pažnja: ZATVARA se saobraćaj u ovoj PODGORIČKOJ ULICI

Petak, 26.07.2024 | 16:18

Zatvara se  saobraćaj za sve vrste motornih vozila u Ulici Marka Miljanova zbog izvođenja radova na sanaciji kolovoza, saopšteno je iz Glavnog grada. 

VIDEO: Neprevaziđen ukus - Pripremite sami DŽEM OD ŠLJIVA iz rerne

Subota, 27.07.2024 | 10:25

Kada pomislimo na zimnicu, ne možemo da ne osjetimo ukus džema pd šljiva, koji je kralj svih specijaliteta iz tegle. Svježe šljive u kojima uživamo ovih dana vrlo lako postaju specijalitet koji nas cijele zime sladi najljepšim ukusima.

VIDEO: Ovo je NAJSPORIJI MODEL u BMW M seriji, a evo koliko košta

Subota, 27.07.2024 | 09:54

Jedini specijalizovani model u performansama naklonjenoj M diviziji je XM koji se nameće ogromnom snagom, impresivnim gabaritima i ogromnom masom.

Borovinić Bojović: Nervoza u napadima pokazuje da je brzo prošla euforija zbog rušenja većine

Subota, 27.07.2024 | 09:29

Jučerašnji zajednički napad uvaženih odbornika Draga Vučinića, Milene Vuković i Anike Bajić, koji sadrži neutemeljene optužbe i neodmjerene kvalifikacije na moj račun, kao i pokazani višak nervoze, govori da im je prebrzo prošla euforija zbog rušenja parlamentarne većine i skraćenja mandata Skupštini, kazala je predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović.

UŽIVAJTE u početku VIKENDA uz ove TEMPERATURE

Petak, 26.07.2024 | 22:11

U subotu nas očekuje pretežno sunčano vrijeme, saopštemo  je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Milatović: PONOSNI smo što se naši sportisti bore među NAJBOLJIMA na cijelom svijetu

Petak, 26.07.2024 | 22:04

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović istakao je povodom Olimpijskih igara da je zahvalan i ponosan što se naši sportisti, među najboljima na cijelom svijetu, bore za nove medalje.

Đurović: "Reakcija Hrvatske ČUDNA, mi Jasenovac NE MOŽEMO ZABORAVITI"

Petak, 26.07.2024 | 22:02

Čudna je reakcija Hrvatske u odnosu na najveći zločin i genocid u Jasenovcu, prokomentarisao je novi šef poslaničkog kluba NSD Dejan Đurović odluku zvaničnog Zagreba da tri političara iz Crne Gore proglasi nepoželjnim osobama u toj državi.

Ćećanović: Snažan vjetar učinio da se požar BRZO PROŠIRI, za sada nije blizu stambenih objekata

Petak, 26.07.2024 | 21:53

Požar koji je izbio u brdima između opština Cetinje i Podgorica, nastavio je da se širi a današnja akcija Službe zaštite i spašavanja, bila je neuspješna.

Lejdi Gaga napravila MODNI ŠOU na otvaranju Olimpijskih igara (VIDEO)

Petak, 26.07.2024 | 21:47

Zvijezda večeri pojavila se u spektakularom izdanju u Parizu.

OBJAVLJENA prva mapa IZGUBLJENIG kontinenta (FOTO)

Petak, 26.07.2024 | 21:18

Godine 2017. otkriven je do tada nepoznati dio obala Novog Zelanda, što je izazvalo ogromnu pažnju širom svijeta.

NE PODNOSITE komarce? Ovo je JEDINA ZEMLJA na svijetu gdje ih nema

Petak, 26.07.2024 | 21:10

Na Islandu je jednostavno prehladno da bi komarci mogli opstati.