Četvrtak, 24.09.2020 | 16:20
IZVOR: prva.rs

Bila je članica čuvene grupe, a danas je jedna od najpopularnijih pjevačica: Da li je prepoznajete?

Na početku karijere bila je neupadljiva, a malo ko se sjeća članice dens grupe "Energija". Danas je jedna od najpopularnijih pjevačica.




Foto: Screenshot, youtube/Energija

Mnoge generacije su 90-ih odrastale uz hitove grupe "Energija", među kojima su najveći "Snage mi ponestaje", "Sedam dana", "Suze"...

Međutim, malo ko danas može da se sjeti da je Ana Kokić svojevremeno, na početku svoje muzičke karijere, bila pjevačica u pomenutoj grupi. Njeno angažovanje je trajalo sve do 2003. godine, kada se upustila u saradnju sa "Blizancima".

Već 2006. godine je objavila svoj prvi solo album "Mojne mala"  za Grand produkciju.

Vremenom je nizala hitove poput "Čujem da", "Svejedno", "Ljetnja šema", "Ako ljubav nestane", "Ljubav na papiru", "Da li je ljubav sve to"...

Trenutno je u medijima u žiži interesovanja zbog razvoda sa nekadašnjim suprugom vaterpolistom Nikolom Rađen, sa kojim ima dvije ćerke. 

Foto: Screenshot, Instagram/ anakokicmusic

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Bakingemska palata o ZDRASTVENOM STANJU Kralja Čarlsa - "VRAĆA se dužnostima"

Petak, 26.04.2024 | 20:07

Kralj Čarls će sljedeće nedjelje nastaviti sa javnim angažmanima nakon što je postigao ohrabrujući napredak u liječenju raka, saopštila je Bakingemska palata. Za kralja to još neće biti potpuni povratak zvaničnim angažmanima, ali palata šalje pozitivne signale, piše BBC.

Plantaže: Minus od 1,27 miliona eura NAJBOLJI REZULTAT u posljednjih nekoliko godina

Petak, 26.04.2024 | 19:51

Odbor direktora kompanije „13.Jul-Plantaže“ a.d, na današnjoj sjednici, usvojio je tromjesečni bilans poslovanja kompanije, koji reflektuje nastavak pozitivnih trendova kroz značajan rast prihoda, jačanje operativne profitabilnosti kompanije i kontinuirano usmjeravanje napora uprave ka stabilizaciji poslovanja,  navode iz ve kompanije. 

Marović: "Simpatično je što PES koristi Vučićevu RETORIKU"

Petak, 26.04.2024 | 19:45

Bivša ministarka evropskih poslova Jovana Marović kazala je da je simptomatično što se Pokret Evropa sad koristi retorikom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Jovanović: Presuda Krstovićima POBJEDA PRAVDE i OPOMENA političkim akterima

Petak, 26.04.2024 | 19:28

Oslobađajuća presuda Budimiru Krstoviću i njegovoj kćerki Marini, koji su bili optuženi za šverc 1.206 kilograma kokaina, je definitivno pobjeda pravde, kazao je njihov advokat Stefan Jovanović.

Maj za ova dva znaka ZODIJAKA donosi FILMSKU LJUBAVNU PRIČU

Petak, 26.04.2024 | 19:21

Čeka ih romantičan maj, pun preokreta na ljubavnom polju.

PES: POŠTUJEMO rezoluciju Skupštine, genocide PRAVE POJEDINCI, a ne narodi

Petak, 26.04.2024 | 19:09

Podsjećamo da je Parlament Crne Gore 2009. godine usvojio Deklaraciju o prihvatanju rezolucije Evropskog parlamenta o Srebrenici, a 2021. godine usvojena je Rezolucija o genocidu u Srebrenici, navode iz poslaničkog kluba PES.

"Koliko sam se bavio njima, mogle su i u domu da ZAVRŠE ": Saša Matić progovorio o PORODICI

Petak, 26.04.2024 | 19:05

Pjevač je liberalniji roditelj.

Ferel: Želimo da SLAVIMO protiv PARTIZANA i finale ABA lige

Petak, 26.04.2024 | 18:54

Plej Budućnost Volija optimista pred duela sa Partizanom

DPS Budva: Predstavljanje pobjedničke liste „Budva može bolje!“ pokazalo da građani ŽELE PROMJENE

Petak, 26.04.2024 | 18:46

Sjajna atmosfera i prisustvo velikog broja naših Budvanki i Budvana na predstavljenu pobjedničke odborničke liste “Budva može bolje!” prof. dr Nikola Milović, pokazalo je da građani žele promjene i da je Budva spremna za bolje dane koji dolaze nakon 27. maja, saopšteno je iz DPS Budva.

UDES na putu Pljevlja – Đurđevića Tara: Više osoba POVRIJEĐENO

Petak, 26.04.2024 | 18:43

Dvije osobe su povrijeđene u udesu koji se danas oko 16.23 časova dogodio na magistralnom putu Pljevlja – Đurđevića Tara u blizini sela Boščinovići, saopšteno je CdM-u iz OKC-a Uprave policije.