Subota, 07.08.2021 | 20:49
IZVOR: stil.kurir.rs/24sata.hr

Ne dopustite nikom da KONTROLIŠE vaš život: SEDAM stvari koje ne treba nikad da objašnjavate

Zbog izgleda ili mjesta u kom ste odlučili da živite, kao i to što niste u vezi ne treba da nekom objašnjavate. U pitanju je vaš život - vaša stvar.




Foto: Ilustracija/pixabay.com

1. Za svoju ljubavnu vezu Samo vi možete da odlučite kakva veza će vas usrećiti. Ne dopustite nikome da kontroliše vaš ljubavni život. Slijedite svoje srce i svoje instinkte, to bolje znate nego iko drugi.

2. Zato što niste u vezi Nikome ne treba pritisak porodice i prijatelja zato što ste (još) sami. Možda vam je i samima teško zbog tog statusa, a možda baš uživate u samoći i slobodi i pronalasku onoga što vas čini srećnim. Upoznajte sebe bolje, istražujte život, radite ono što volite i ne dopuštajte nikome da vam stvara pritisak zbog toga.

3. Zato što se ne slažete s nečim U svakom društvu postoji neko ko misli da je uvijek u pravu i da je samo njihovo mišljenje najispravnije. Ne morate da se osjećate loše zato što mislite drugačije. Vaši stavovi sigurno imaju dobro objašnjenje i zato - neka se i vaš glas čuje.

4. Zato što ste završili prijateljstvo Prijateljstva mogu da se različito razvijaju. Ako je vaše postalo toksično iz bilo kojeg razloga, nemate obavezu da se družite s tom osobom ako ne želite. Takođe, ne morate da osjećate ni pritisak da s nekim postanete dobri, ako vam se ta osoba ne sviđa, bez obzira što drugi govore.

5. Zbog svog izgleda Vi ste vlasnik svog tijela. Ako želite da imate roze kosu, tetovažu, šminku, bez šminke - odluka je na vama. Izgled je dio vašeg identiteta, a na drugima je da vas prihvate ili ne.

6. Zbog mjesta u kojem živite Pokušajte da ne dopustite tzv. urbani rasizam na sebi. Ako volite manja mjesta i živite u njemu ili veća ili selo, to je vaš životni izbor koji vas čini srećnim. Drugi nemaju pravo da zadiru u taj dio vašeg života.

7. Zbog svoje karijere

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

"REFORME penzionog sistema POTREBNE, ali bez jednostranih poteza"

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.

Poznati EVROLIGAŠKI sudija uhvaćen u KRAĐI PARFEMA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 20:40

Evroligaški sudija Matej Boltauzer u centru je velikog skandala zbog kojeg je elitno klupsko takmičenje Evrope pokrenulo disciplinski postupak.

Vuletić NAPUSTIO DPS, nastaviće kao NEZAVISNI ODBORNIK

Petak, 26.04.2024 | 20:32

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u cetinjskom parlamentu Stefan Vuletić napustio je tu partiju.