Utorak, 16.08.2022 | 10:38
IZVOR: Kolektiv.me

I ove sedmice sjajan koncert u Plužinama - U četvrtak nastup ALENA ISLAMOVIĆA

I ove sedmice sjajan koncert u Plužinama.




Foto: YouTube screenshot/K1 Televizija

Naime, u četvrtak 18. avgusta, nastupiće nekadašnji člana grupa Divlje jagode, Bijelo dugme i 4 asa – Alen Islamović.

"U četvrtak – 18.08. od 21:30h na gradskom amfiteatru očekujemo vas da zajedno uživamo u legendarnim hitovima grupa u kojima je pjevao ali i u njegovim samostalnim numerama".

Kako su naveli iz Parka prirode Piva, ovim koncertom žele da skrenu pažnju i na sve izraženiji problem niskog nivoa Pivskog jezera tokom ljetnje turističke sezone.

"Takođe, ovim koncertom, želimo da skrenemo pažnju javnosti na sve izraženiji problem nedopustivo niskog nivoa Pivskog jezera tokom ljetnje turističke sezone, koji je iz godine u godinu sve prisutniji, i za koji bi trebalo da se pronađe rješenje na zadovoljstvo svih! Isto tako i na višegodišnje neporibljavanje jezera od strane Elektroprivrede Crne Gore, za šta su zakonski dužni da to obavljaju svake godine. Svjesni smo činjenice da je u današnje vrijeme proizvodnja električne energije jedan od najprofitabilnijih poslova, zahvaljujući kojoj EPCG, radom HE “Piva” godišnje prihoduje na desetine miliona eura! Ali isto tako smo svjesni da veliki broj turista izbjegava posjetu našem kraju i Pivskom jezeru upravo iz razloga njegovog niskog vodostaja tokom ljetnih mjeseci, i nemogućnosti kupanja i upražnjavanja raznih sportskih aktivnosti na njemu (vožnja kajaka, ribolov...)! Nadamo se da ćemo u nekom narednom periodu, zajedničkim naporom sa lokalnom upravom, relevantnim ministarstvima i EPCG uspjeti da pronađemo rješenje za ovaj problem", navodi se u saopštenju.

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
MOLBA
16.08.2022 17:37

SCRATI ALENE I DO NIKSICA...OVAMO JE MRTVO.MORE VEZ IKAKVIH DESAVANJA...

0 0

OSTALE VIJESTI

Ofenbach, Alok i Oliver Tree donose hitove teške milijardama strimova na glavnu binu EXIT festivala

Petak, 26.04.2024 | 12:11

Tesla Universe glavna bina EXIT festivala upravo je dobila moćno pojačanje!

Karte za Montenegro Beer Fest u prodaji: Kerber i Buč Kesidi prvi otkriveni, a čeka nas još iznenađenja!

Subota, 20.04.2024 | 15:47

Cetinje će i ovog ljeta biti epicentar vrhunske zabave jer se četvrti Montenegro Beer Fest održava 26. i 27 . jula 2024. godine. Ovogodišnje izdanje festivala za sva čula donosi uzbudljiv novi koncept sa čak sedam regionalnih zvijezda. Za sada nam je poznato da će neki od njih biti ljevoruki Indi rokenrol, elektro, disko, duo iz Pančeva, Buč Kesidi, kao i bend koji već četiri decenije publici nudi najkvalitetniji rok, Kerber. Organizatori će nam blagovremeno otkrivati i preostalih pet regionalnih zvijezda.

Još jedna SPEKTAKULARNA PROSLAVA 21. maja - U Bar stiže Gibonni

Četvrtak, 11.04.2024 | 13:36

Proslava 21. maja u Baru.

VIDEO - Počelo Proljeće u Kotoru: Kultna YU Grupa i VIS Tetra priredili veliku r’n’r feštu

Subota, 06.04.2024 | 10:00

Proljećnim koncertom “VIS Tetra” i kultne “Yu Grupe” sinoć je počeo program nove manifestacije u organizaciji Turističke organizacije Kotor - “Proljeće u Kotoru”.

Jadranka Barjaktarović i Severina 21. MAJA na Cetinju - Manifestacija „Maj u hiljadu boja“, nastupiće i ove MUZIČKE ZVIJEZDE

Četvrtak, 04.04.2024 | 10:20

Povodom 21. maja – Dana nezavisnosti, Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija i Centar za kulturu organizuju manifestaciju „Maj u hiljadu boja“ koja će biti održana od 17. do 22. maja.

Zvijezda serije "Vinova loza" ČEKA SINA - Glumac OTKRIO pol djeteta

Petak, 26.04.2024 | 17:18

Progovorio i o vjenčanju.

NAJGORE PIĆE koje možete popiti prije spavanja, a NISU NI KAFA NI ČAJ

Petak, 26.04.2024 | 17:06

Poznato je da se ne preporuča piti kafu ili čaj prije spavanja, ali postoji piće koje i više pospješuje nesanicu.

Nikolić: 35 poslanika UPUTILO inicijativu Spajiću da donese ODLUKU o KOSPONZORSTVU prijedloga Rezolucije o Srebrenici

Petak, 26.04.2024 | 16:52

Poslanik DPS-a, Andrija Nikolić saopštio je da su 35 poslanika Skupštine uputilo je pismo premijeru Milojku Spajiću, pozivajući vladu na čijem je čelu, da bez daljeg odgadjanja, donese odluku o kosponzorstvu prijedloga Rezolucije o genocidu u Srebrenici koja će se uskoro naći pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija.

Injac: FOKUS na stvaranju podsticajnog poslovnog ambijenta, Podgorica da bude POKRETAČKI UZOR

Petak, 26.04.2024 | 16:45

Održana I sjednica novog saziva Savjeta za unapređenje poslovnog ambijenta na teritoriji Glavnog grada Podgorica, na kojoj se razgovaralo o značajnim temama za razvoj i poboljšanje biznis ambijenta na teritoriji grada.

Lukas OTVORIO dušu o POROCIMA, pa priznao šta mu je sin rekao: "Do kraja života ću imati POSLJEDICE zbog...."

Petak, 26.04.2024 | 16:37

On je mnoge situacije opisao i u svojoj knjizi "Ovo sam ja".

Jednostavna NAVIKA koja poboljšava ZDRAVLJE PLUĆA

Petak, 26.04.2024 | 16:20

Kiseonik je neophodan celom organizmu kako bi pravilno funkcionisao.

Novi Upravni odbor NIJE SMIJENIO izvršnu direktoricu ŽPCG

Petak, 26.04.2024 | 16:10

Odbor direktora Željezničkog prevoza (ŽPCG) nije smijenio izvršnu direktoricu Ilinku Pavićević, potvrđeno je Danu nezvanično iz tog preduzeća

Nema potrebe da se TUŠIRATE SVAKI DAN - Stručnjaci objašnjavaju i ZAŠTO

Petak, 26.04.2024 | 16:06

Da li je potrebno da se peremo veoma često? Neki stručnjaci vjeruju da se svakodnevno tuširanje više zasniva na „društvenom ugovoru“ nego na stvarnim higijenskim potrebama.

URA FORMIRALA Bokešku inicijativu: Boka da se pita

Petak, 26.04.2024 | 15:56

Opštinski odbori Građanskog pokreta URA iz Kotora, Herceg Novog i Tivta sinoć su na osnivačkoj sjednici formirali Bokešku inicijativu, kao prvo regionalno tijelo jedne partije u Crnoj Gori.

Apelacioni sud POTVRDIO OSLOBAĐAJUĆU presudu Krstovićima

Petak, 26.04.2024 | 15:47

Budimir Krstović i njegova kćerka Marina Krstović, u ponovljenom sudskom postupku oslobođeni su od optužbe da su švercovali 1.206, 298 kilograma kokaina.