Subota, 01.04.2023 | 13:05
IZVOR: Kolektiv.me

Nije prvoaprilska šala – sunce sinulo u Herceg Novom, večeras spektakl sa Konstraktom i Claptonom

Najočekivanija žurka na Jadranskoj obali je konačno stigla i nije prvoaprilska šala, baš kao ni sunce koje će se rano popodne ukazati iznad Herceg Novog!




Foto: EXIT

Večeras će ovaj živopisno crnogorsko turističko središte pojačati snaga velike Flower Power žurke čije su glavne zvijezde maskirani house velemajstor Claptone i najtraženija regionalna muzičarka Konstrakta. Mnogo zvijezda biće na bini,  ali puno više u publici je su brojne zvanice već počele stizati u Herceg Novi i pobrinuli se da za to saznaju hiljade njihovih pratilaca na društvenim mrežama!

“Nadam se da ste spremni za večeras, jer mi jesmo i jedva čekamo!”- poručila je Konstrakta koja je stigla u Herceg Novi.

"Obožavam da budem u Crnoj Gori! Sunce je tu, more je tu i ja sam spreman za lud provod večeras u Herceg Novom!" – rekao je Nenad Okanović.

Na crnogorsko primorje već je sletjela i Dragana Mićalović i podjelila čak desetak storyja. „So Happy To Be Here“ oduševljeno je napisala na jednom od brojnih postova model Dana Barbara, a njena koleginica je poručila da ih sve „kod sata čeka DJ Claptone“. Jednako zadivljena Crnom Gorom je i glumica Milica Majkić koja je imala samo jednu, ali moćnu riječ – „Magija“!

Svi oni prvo će se zabavljati na Trgu Nikole Đurkovića, a kasnije i na ekskluzivnom humanitarnom afterpartyju „Trick Me Once“ koji će se održati u hotelu Lazure u Herceg Novom na kojem će za DJ pult stati i Claptone!

Velika Flower Power žurka u centru Herceg Novog, u organizaciji EXIT festivala i Turističke organizacije Herceg Novi, počeće već u 18 časova laganim deep house zvukom DJ-a Nessuno. U 19.35 pult preuzima Pesto, dok će od 20 časova šarmantna crnogorska zvijezda u usponu Kejt rasplesati publiku dobro poznatim hitovima. Omiljena umjetnica regiona, sjajna Konstrakta sa svojom grupom Zemlja Gruva, popeće se na binu u 21 čas, dok će apsolutna zvijezda večeri, jedan od najpopularnijih umjetnika svjetske house maskirani Claptone svoj dvočasovni set započeti u 22 časa i 10 minuta. Za zatvaranje biće zaduženi P. S. i Bodzie u svom B2B setu, koji počinje deset minuta iza ponoći.

Ovaj poseban događaj će takođe biti vjerovatno i najbrojnije okupljanje celebritija i influensera na Balkanu tog vikenda, jer su svoje prisustvo potvrdili Dragana Mićalović, Nenad Okanović, Lady Lee, Ana Stanić, Ivana Dudić, Helen Babić, Nemanja Forkapić, Zoi i brojna poznata lica iz svijeta muzike, filma, mode i showbizza, koji će nakon žurke na Trgu nastaviti provod na Afterparty pod nazivom „Trick Me Once“. Humanitarni afterparty će biti održan u hotelu Lazure u Herceg Novom, a sav prikupljeni prihod doniraće se udruženju roditelja djece oboljele od kancera Fenix.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Ofenbach, Alok i Oliver Tree donose hitove teške milijardama strimova na glavnu binu EXIT festivala

Petak, 26.04.2024 | 12:11

Tesla Universe glavna bina EXIT festivala upravo je dobila moćno pojačanje!

Karte za Montenegro Beer Fest u prodaji: Kerber i Buč Kesidi prvi otkriveni, a čeka nas još iznenađenja!

Subota, 20.04.2024 | 15:47

Cetinje će i ovog ljeta biti epicentar vrhunske zabave jer se četvrti Montenegro Beer Fest održava 26. i 27 . jula 2024. godine. Ovogodišnje izdanje festivala za sva čula donosi uzbudljiv novi koncept sa čak sedam regionalnih zvijezda. Za sada nam je poznato da će neki od njih biti ljevoruki Indi rokenrol, elektro, disko, duo iz Pančeva, Buč Kesidi, kao i bend koji već četiri decenije publici nudi najkvalitetniji rok, Kerber. Organizatori će nam blagovremeno otkrivati i preostalih pet regionalnih zvijezda.

Još jedna SPEKTAKULARNA PROSLAVA 21. maja - U Bar stiže Gibonni

Četvrtak, 11.04.2024 | 13:36

Proslava 21. maja u Baru.

VIDEO - Počelo Proljeće u Kotoru: Kultna YU Grupa i VIS Tetra priredili veliku r’n’r feštu

Subota, 06.04.2024 | 10:00

Proljećnim koncertom “VIS Tetra” i kultne “Yu Grupe” sinoć je počeo program nove manifestacije u organizaciji Turističke organizacije Kotor - “Proljeće u Kotoru”.

Jadranka Barjaktarović i Severina 21. MAJA na Cetinju - Manifestacija „Maj u hiljadu boja“, nastupiće i ove MUZIČKE ZVIJEZDE

Četvrtak, 04.04.2024 | 10:20

Povodom 21. maja – Dana nezavisnosti, Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija i Centar za kulturu organizuju manifestaciju „Maj u hiljadu boja“ koja će biti održana od 17. do 22. maja.

Đurović studentima: Nadam se da ćete za sljedeću Medicinijadu pozvati nekoga muzičara dostojnog vašeg zvanja

Petak, 03.05.2024 | 20:35

Bivši ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović obratio se studentima putem društvene mreže X.  

U Podgorici od početka godine zbog nepropisnog parkiranja izdato 4.806 prekršajnih naloga, naplaćeno 82 hiljade eura kazni

Petak, 03.05.2024 | 20:06

Od početka godine, pauk vozilom su premjestena 34 vozila koja su bila nepropisno parkirana na autobuskim stajalištima, a izdato je 4 806 prekršajnih naloga, kazali su iz Uprave za inspekcijske poslove Glavnog grada . Od ukupno 230 hiljada eura izrečenih kazni, naplatili su, kažu, gotovo 82 hiljade.

Saobraćajna nezgoda na putu Šavnik – Žabljak, automobil završio na krovu

Petak, 03.05.2024 | 19:24

Na putu magistralnom putu Šavnik – Žabljak danas poslije podne dogodila se saobraćajna nezgoda, objavio je portal Antena M.

Oslić sa povrćem, idealan za laganu i zdravu večeru

Petak, 03.05.2024 | 19:07

Isprobajte odmah!

Legendarni Sunđer Bob je konačno odrastao: Kockasto morsko biće slavi rođendan, a brojka pokazuje koliko vrijeme brzo leti

Petak, 03.05.2024 | 18:57

Sunđer Bob je napunio 25 godina.

URA: Spajićeva Vlada pokazuje netransparentan, skandalozan i ponižavajući odnos prema medijima

Petak, 03.05.2024 | 18:39

Sloboda medija jedan je od osnovnih postulata demokratije i njenog razvoja. Imajući to u vidu možemo konstatovati da je Spajićeva Vlada napravila veliki korak unazad kada je u pitanju transparentnost, istakli su iz Građanskog pokreta URA povodom 3. maja – Svjetskog dana slobode medija.

Vuković Kuč: Država novinarima da obezbijediti povlašten status, ekonomski prosperitet i bezuslovnu bezbjednost.

Petak, 03.05.2024 | 17:56

60 je godina od pojave knjige “Razumijevanje medija” Marshalla McLuhana. Vjerovao je da su mediji “čovjekovi produžeci”. Jesu li mediji umnožili snagu čovjeka i čovječanstva, pitanje je za sve nas, saopšđtila je potpredsjednica i poslanica DPS-a, Aleksandra Vuković Kuč.   

Policija o prijetni Brnovićima: Dva maloljetnika lažno prijavila da je oteta ćerka trenera FK Budućnost

Petak, 03.05.2024 | 17:51

Podgorička policija postupila je po prijavi  koju je podnijela M.B., supruga trenera fudbalskog kluba „Budućnost“, I.B., a u kojoj navodi da joj je sa zaštićenog broja telefona upućen poziv od strane nepoznate osobe da je njena maloljetna ćerka oteta u zamjenu za koju je tražen novac u iznosu od 20.000 eura, uz prijetnju po život i tijelo iste.

Pejović: Nadležni da donesu zakonska rješenja koja na sveobuhvatan način regulišu probleme vatrogasaca

Petak, 03.05.2024 | 17:29

Vatrogasci-spasioci u Crnoj Gori Međunarodni dan vatrogasaca kao i prethodnih godina dočekuju bez zakonskih rješenja koja na sveobuhvatan način regulišu ovu oblast, saopštio je predsjednik Sindikata uprave i pravosuđa, Ratko Pejović.

Jača je i od „molim“ i „hvala“: Ova magična riječ od tri slova je ključ koji otvara sva vrata

Petak, 03.05.2024 | 16:48

Ova riječ privlači ljude i čini da vam više vjeruju.