Subota, 22.07.2023 | 18:40
IZVOR: Index.hr

Nevjerovatna suma - Pročitajte koliko je Margot Robbie plaćena za ulogu u Barbie

Vrtoglava cifra!




Foto: YouTube screenshot/Architectural Digest 

Film Barbie zaradio je 22.3 miliona dolara na američkim kinoblagajnama u pretpremijerama u četvrtak. Ukupna zarada u prvoj nedjelji prikazivanja očekuje se da će biti oko 100 miliona dolara. Pretpremijera Barbie nadmašila je prethodni rekord od 17.5 miliona dolara koji je držao film Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Gosling i Margot isto plaćeni za film

Prije samog početka prikazivanja filma procurile su i plate glumcima. Variety je saznao da je Margot za ulogu Barbie bila plaćena 12.5 miliona dolara. Ryan Gosling za ulogu Kena dobio je istu svotu.

Australijska glumica bila je najplaćenija glumica u 2022. godini, upravo zahvaljujući filmu Barbie. Ta je plata nadmašila njen prethodni najviši honorar od 10 miliona dolara za blockbuster Birds of Pray iz 2020. u kojem je glumila Harley Quinn.

Veliki štediša

Margo je još 2014. godine rekla da je uvijek imala snažnu radnu etiku te da oduvijek štedi.

"Radila sam po tri posla istovremeno. U apoteci, u kancelariji, u skladištu, bavila sam se kateringom... Uvijek sam se trudila uštedjeti novac", rekla je tada. 

Čini se da je i uspjela. Prema stranici Celebrity Net Worth, bogatstvo Margot Robbie procjenjuje se na 40 milions dolara, a u to se ubrajaju zarade od filmova, saradnje s velikim brendovima kao što je Chanel te posjedovanja nekretnina. 

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Uživo: "Lavovi" protiv Italije - Žele da opravdaju ULOGU FAVORITA

Četvrtak, 09.05.2024 | 19:45

Najbolji crnogorski rukometaši od 20 sati igraju u Konversanu sa Italijom, prvi meč baraža za Svjetsko prvenstvo.

SD, SDP i LP: Na antifašističkim vrijednostima gradili smo SAVREMENU Crnu Goru, koju treba VRATITI evropskom putu

Četvrtak, 09.05.2024 | 19:36

Rukovodstvo i odbori Glavnog grada Socijaldemokrata Crne Gore (SD), Socijaldemokratske partije (SDP) i Liberalne partije (LP) sa prijateljima i simpatizerima danas su položili vijenac na Spomenik partizanu borcu na Gorici, povodom Dana pobjede nad fašizmom i Dana Evrope – 9. maja.

Poznat PROTIVNIK Đokovića na startu turnira u Rimu

Četvrtak, 09.05.2024 | 19:30

Prvi teniser svijeta Novak Đoković je saznao ime prvog protivnika na masters turniru u Rimu.

Stijović i Delić podnijeli OSTAVKE, nisu više savjetnici predsjednika države

Četvrtak, 09.05.2024 | 19:23

Savjetnik predsjednika Crne Gore za regionalni razvoj Aleksandar Stijović podnio je ostavku na tu poziciju. Tu informaciju potvrdio je Stijović za Portal RTCG.

Vujović sa Ribiero: MKM ističe svoju čvrstu POSVEĆENOST očuvanju bezbjednosti novinara i slobode izražavanja

Četvrtak, 09.05.2024 | 19:07

Udanašnjem svijetu gdje sloboda medija trpi velike izazove, Ministarstvo kulture i medija (MKM) ističe svoju čvrstu posvećenost očuvanju bezbjednosti novinara i slobode izražavanja, što zahtijeva neprestani trud i angažman - zaključeno je na sastanku ministarke kulture i medija Tamare Vujović i izaslanice OEBS-a za slobodu medija, Tereze Ribiero.

"Ti NIKADA NEĆEŠ biti POZNATA": Saša Popović izbacio Anu Nikolić iz studija

Četvrtak, 09.05.2024 | 18:54

Na početku svoje karijere Ana Nikolić bila je izbačena iz studija. 

Ovo su NERADNI DANI za Dan nezavisnosti

Četvrtak, 09.05.2024 | 18:38

Za Dan nezavisnosti u Crnoj Gori će biti neradni dani utorak 21. maj i srijeda 22. maj, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja MRSS.

Nastavak DIGITALIZACIJE usluga; E- prijave i za predstojeći konkurs “Podgorica na dva točka”

Četvrtak, 09.05.2024 | 18:03

U namjeri da se brojne usluge unaprijede, a zahtjevni procesi za građane – pojednostave, značajan broj aktivnosti usmjeren je na digitalizaciju gradske administracije.

Počele pripreme za NOVI FILM "Gospodar prstenova“

Četvrtak, 09.05.2024 | 17:50

Peter Jakson i studio varner Bros rade na novom filmu serije Gospodar prstenova koji će premijerno biti prikazan 2026. godine, potvrdio je Variety.

Injac: OBEZBIJEDILI smo pametne čitače za elektronske lične karte

Četvrtak, 09.05.2024 | 17:38

U saradnji sa Ministarstvom javne uprave i UNDP-om obezbijedili smo pametne čitače za elektronske lične karte koje će besplatno dijeliti učesnicima javnog poziva "Podgorica na dva točka", a cijeli proces će zbog efikasnog prikupljanja podataka u značajnoj mjeri biti pojednostavljen, objavila je Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice.