Srijeda, 13.09.2023 | 13:36
IZVOR: nova.rs

Tajni porođaji, konfuzija oko roditeljstva... BIOGRAFIJA Ilona Maska koja intrigira

Pjevačica Grajms, bivša partnerka Ilona Maska, tvrdi da je članovima njihove porodice i najbližim prijateljima poslala fotografiju snimljenu tokom njenog carskog reza. Fotografije su dobili i njen otac i braća, piše Jutarnji.hr.




Foto: Real Time with Bill Maher, Youtube screenshot

U Maskovoj biografiji, koja izlazi sljedeće nedjelje i nosi naslov, naravno, „Elon Mask“, pisac Volter Ajzakson, koji je pratio milijardera tri godine, prisjeća se razgovora sa muzičarem o nezgodnoj situaciji.

„Nije razumio zašto sam bila toliko uznemirena“. rekla je 32-godišnja Grajms sagovorniku, a taj detalj iz knjige, kao i niz drugih odlomaka, objavio je magazin People.

Ajzakson (iskusni biograf poznat po svojim memoarima o moćnima i slavnima, kao što je Stiv Džobs) takođe je u knjizi otkrio kako je par tajno dobio treće zajedničko dijete, sina kome su dali ime Tehno „Tau” Mehanikus. Teško je reći kada je dječak rođen i da li je kontroverzna slika carskog reza povezana sa njegovim rođenjem. Par ima jednogodišnju ćerku, Eksu Dark Siderel, sa nadimkom „I“, i trogodišnjeg sina, Ks Æ A-12, ili skraćeno „Eks“.

Iako su raskinuli u martu 2022. godine, Grajms i Mask su ostali bliski, ali uz povremene nesuglasice o kojima baš i ne žele da ćute. Jedna od njih se upravo smiruje nakon što je Grajms, čije je pravo ime Kler Elis Baučer, prošle nedjelje prozvala svog bivšeg dečka na Tviteru, odnosno društvenoj mreži X.

Nakon što je Ajzakson na Tviteru objavio fotografiju Maskovih blizanaca Stridera i Azure, djece koju je 52-godišnji bogataš dobio sa Šivonom Zilisom (39), Grajms je brzo odgovorila: „Reci Šivon da me odblokira i reci Ilonu da mi dozvoli da vidim sina ili da odgovori mom advokatu. Do sada nisam mogla da vidim fotografiju ove djece, do ovog trenutka, iako je cijela situacija uništila moju porodicu.“

Doduše, nije jasno o kojem sinu govori Grajms.

Mask i Zilis su tajno dočekali blizance u novembru 2021. i skrivali djecu od javnosti skoro godinu dana. U decembru iste godine, Grajms i Mask su dobili ćerku putem surogat majke.

Grajms je vrlo brzo nakon objave izbrisala tvit i pokušala da ublaži priču o sukobu između nje i Zilis, inače visoko pozicionirane menadžerke Neuralinka.

„Konačno sam dugo razgovarala sa Šivonom, trebalo je to davno da se desi. Nije ona kriva, molim vas nemojte da se ljutite na nju“, napisala je pevačica na društvenim mrežama.

„Jedna drugu jako poštujemo i uzbuđene smo što ćemo postati prijateljice i što će naša djeca odrastati zajedno.“

Izvinila se i Volteru Ajzaksonu zbog svoje reakcije na njegovu objavu.

„Razumijete da je to bila ishitrena reakcija na nešto što mi jako teško pada. Komunikacija oko blizanaca u prošlosti nije išla baš najbolje, ali sada znam sve što se dogodilo i sve razumijem i opraštam“, napisala je Grajms, a čini se da mnogi još uvijek ne razumiju šta se dešava u zapetljanom porodičnom životu najbogatijeg čovjeka na svijetu.

„Žene su često izmanipulisane da se fokusiraju jedna na drugu. Razgovarajući sa Šivon, shvatila sam da je ona zaista nevjerovatno ljudsko biće i da obje želimo samo najbolje svojoj djeci“, dodala je ona.

Što se tiče njenog trećeg i „tajnog“ djeteta sa Maskom, Grajms je rekla da joj je trenutni prioritet da svoju djecu drži podalje od očiju javnosti.

Zilis je brzo reagirala objavivši kako se nada da će u budućnosti provoditi više vremena s Grajms.

„Na kraju dana sve se završilo na najbolji mogući način“, napisala je u tvitu.

„Hvala ti što si našla vremena da se doista povežemo i bolje razumijemo. Drago mi je da smo tako lijepo razgovarali, zaista je bilo vrijeme. Ti si prava faca i ja te neizmjerno poštujem. Jedva čekam da se zajedno igramo i čestitam na malenom Tau.“

Elon Musk je otac jedanaestoro djece. Pored troje sa Grajms i blizanaca sa Zilisom, imao je šestoro djece (od kojih je jedno tragično umrlo sa 10 mjeseci) u braku sa bivšom suprugom Džastin Vilson, sa kojom je bio u braku od 2000. do 2008. godine.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

EPCG - Radno vrijeme informativno-naplatnih punktova tokom praznika

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 13:20

Tokom predstojećih praznika informativno naplatni punktovi EPCG neće raditi od 1 – 6. maja.   

Zašto je usamljenost kod žena uglavnom povezana sa nekontrolisanom željom za hranom?

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 13:17

Nedavna istraživanja sugerišu da usamljenost može biti ključan faktor povezan sa lošim navikama u ishrani i sa gojaznošću, sa posebnim fokusom na žene.

Martinović: U Crnoj Gori registrovano 499 hotela, dobrom ljetnjom sezonom na sjeveru da pokrijemo gubitke tokom zimske

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 13:04

U toku je nastavak treće posebne sjednice Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja u 2024. godini. Na pitanja poslanika odgovara ministar turizma, održivog razvoja i razvoja sjevera Vladimir Martinović.

Veljko Ražnatović ipak NEĆE dobiti nacionalnu penziju! Drugi bokseri hoće, ali on ne, evo i zbog čega

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 12:58

Tako blizu, a tako daleko, reklo bi se...

Samsung ima NOVI PUNJAČ - Košta 69,90 EURA, a evo zbog čega je poseban

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 12:57

Samsungov novi punjač može puniti dva telefona istovremeno, a na evropskom tržištu koštaće 69,90 eura.

Da li će društvene mreže uskoro biti strogo kontrolisane?

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 12:50

Odri Azule, generalna direktorka UNESKA, pozvala je na globalni dijalog kako bi se našao način da se reguliše postupanje kompanija, vlasnika društvenih mreža i ograničila njihova uloga u širenju dezinformacija.

MKM: Objavljen Javni poziv za uključivanje u program obilježavanja 18. maja, Međunarodnog dana muzeja

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 12:43

Ministarstvo kulture i medija poziva sve nacionalne i lokalne ustanove iz oblasti kulture i kulturne baštine da se 18. maja 2023. kroz organizovanje aktivnosti i programskih sadržaja uključe u obilježavanje Međunarodnog dana muzeja.

UP - Uhapšen osumnjičeni za nedozvoljene polne radnje u Danilovgradu

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 12:27

Danilovgradskoj policiji prijavljeno je da je jedno maloljetno lice seksualno uznemiravano od strane jedne osobe, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Novo rukovodstvo ZZZCG: Evo ko je izabran za VD direktora

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:58

Upravni odbor Zavoda za zapošljavanje Crne Gore danas je, na prvoj sjednici u novom sazivu, imenovao nove članove tog organa upravljanja kao i vršioca dužnosti direktora institucije.

Trgovine NEĆE RADITI 1,2,3. i 6. maja, za nepoštovanje predviđene KAZNE

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:46

Uprava za inspekcijske poslove podsjeća sve privredne subjekte, koji se bave trgovinom na veliko i trgovinom na malo, da u skladu sa Zakonom o unutrašnjoj trgovini ne mogu obavljati djelatnost tokom Praznika rada koji obuhvata 1. i 2. maj odnosno srijedu i četvrtak, kao ni tokom vjerskog praznika pravoslavnog Vaskrsa koji ove godine obuhvata 3. maj (Veliki Petak) i 6. maj (2. dan Vaskrsa).