Petak, 17.05.2024 | 16:41
IZVOR: cdm.me

FSCG: "PAPRENE" NOVČANE kazne za Budućnost i Sutjesku, Nikšićani na četiri gostovanja BEZ PODRŠKA navijača

Fudbalski klub Budućnost moraće da u kasu saveza plati 18 hiljada i 700 eura eura, dok je Sutjeska kažnjena sa 1700 eura manje, saopšteno je iz Fudbalskog saveza.




Foto: fscg.me

Disciplinska komisija kaznila je Podgoričane sa 5000 eura zbog loše ogranizacije i upotrebe pirotehničkih sredstava od navijača “plavih” na utakmici protiv Rudara, sa 6000 iz istih razloga na meču sa Sutjeskom, dok je određena kazna od 6500 eura takođe zbog pirotehnike i slabe organizacije duela sa Jedinstvom.

Podgorički klub kažnjen je i sa 700 eura jer su popularni Varvari koristili pirotehniku na prvom meču polufinala Kupa protiv Rudara.

Sutjeska je kažnjena sa ukupno 17000 eura. Nikšićani će platiti 3500 eura zbog nereda koje su izazvali navijači kluba sa stadiona kraj Bistrice jer su koristili pirotehniku na gostovanju Arsenalu, a određena je i kazna od 5000 eura zbog vrijeđanja protivnčkih igrača i gledalaca na nacionalnoj i vjerskoj osnovi od strane navijačke grupe Vojvode.

Komisija je Sutjesci izrekla i disciplinsku mjera zabrana prisustva organizovanih navijača na četiri utakmice u gostima, koja se izdržava na prvenstvenim i kup utakmicama kojima rukovodi naš Fudbalski savez.

Arsenal je kažnjen sa 2500 eura. Hiljadu zbog loše organizacije meča sa Sutjeskom, odnosno 1500 zbog slabe organizacije i nereda tokom susreta protiv Arsenala.

Disciplinska komisija je zbog raznih propusta u organizacijama utakmica kaznila i Mladost iz Donje Gorice sa 1700, Mornar, Petrovac i Jezero sa po 500 eura.

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Mikele
17.05.2024 19:18

Male su to kazne za primitivni fudbal .

2 0

Pljevlja: Zapalilo se vozilo tokom vožnje, pričinjena velika materijalna šteta

Četvrtak, 06.06.2024 | 21:57

U užem gradskom jezgru Pljevalja u ulici Vuka Kneževića večeras se u vožnji zapalilo vozilo. Vozač vozila Reno kargo registarskih oznaka PV BC 924, uspio je da blagovremeno napusti zapaljeno vozilo, piše PV informer.

Milović: Nijesam znao da uputstvo Vlade važi i za tehničke greške, sve će se razjasniti narednih dana

Četvrtak, 06.06.2024 | 21:42

Povodom odluke koja je donesena na elektronskoj sjednici Vlade, osjećam se dužnim da reagujem na određene navode kako bih razjasnio situaciju. Kao resorni ministar, želim naglasiti da nisam dobio specifično uputstvo od Vlade da se ne smiju prihvatiti amandmani koji ispravljaju tehničku grešku u tekstu zakona, kazao je ministar pravde Andrej Milović.

Šta znači kada pas podiže jednu šapu? Pročitajte!

Četvrtak, 06.06.2024 | 21:20

Da li ste primijetili da vaš pas podiže samo jednu šapu, ali niste obraćali mnogo pažnje na to? Ovo možda nije najbolja odluka, jer postoji nekoliko razloga zašto to čini.

Sin Luke Modrića slavi rođendan: Šampion ne krije emocije

Četvrtak, 06.06.2024 | 21:06

Ivano Modrić, sin zvijezde Real Madrida i legende fudbala Luke Modrića, danas slavi 14. rođendan.  

Mujović: Profitiraćemo od solarnih panela, dug RS za Bilećko jezero ostaje

Četvrtak, 06.06.2024 | 20:51

Usvojeni Zakon o korišćenju energije iz obnovljivih izvora štiti državu Crnu Goru i građanima daje izuzetnu priliku da proizvode električnu energiju, saopštio je ministar energetike i rudarstva Saša Mujović.

Milatović: Crna Gora visoko pridaje važnost učešću u misijama i operacijama u inostranstvu

Četvrtak, 06.06.2024 | 20:34

Tokom zvanične posjete Kipru, predsjednik države Jakov Milatović je, sa gradonačelnikom Nikozije Konstatinosom Jorkatzisom obišao Zelenu liniju i razgovarao sa pet crnogorskih policijskih službenika koji učestvuju u mirovnoj misiji UN-a na Kipru (UNFICYP).

"Milović se oglušio o uputstvo premijera, Koprivica će zastupati Vladu"

Četvrtak, 06.06.2024 | 20:15

Na elektronskoj sjednici Vlade koja je okončana donijeta je odluka da se predlagač pravnih zakona opozove jer se oglusio o uputstvo koje je predviđalo da se amandmani na IBAR zakone ne mogu prihvatiti bez saglasnosti Vlade. Na sjednici je odlučeno da zastupnik Vlade u ime predlagača na sjutrašnjoj sjednici Skupštine umjesto ministra pravde Andreja Milovića bude Momo Koprivica, potvrđeno je Portalu RTCG iz Vlade.

Šta raditi ako vas ubode osa, pčela ili stršljen: Pčelari imaju sjajan trik – samo stavite ovo na mjesto uboda

Četvrtak, 06.06.2024 | 19:54

Jedan pčelar podijelio je trik koji pomaže za ujed pčele, ose ili stršljena.

Mandić: Upravo sam obavijestio Varheljija da smo usvojili sedam zakona

Četvrtak, 06.06.2024 | 19:21

Predsjednik Skupštine Andrija Mandić saopštio je kako je “upravo obavijestio” evropskog komesara za susjedstvo i proširenje Olivera Varheljija o usvajanju sedam IBAR zakona na današnjoj sjednici.    

Istraživanje pokazalo: Djeca više ne žele da postanu nastavnici i ljekari već influenseri

Četvrtak, 06.06.2024 | 18:40

Djeca više ne žele da postanu nastavnici, ljekari i biznismeni već influenseri, pokazalo je novo istraživanje telekomunikacijske kompanije BT Grupa.