Ponedjeljak, 03.07.2023 | 19:28
IZVOR: avaz.ba

Predsjednik kluba: Barselona će PLAĆATI Mesija još dvije godine

Mesiju je prethodna uprava Barselone ostala dužna i mojim povratkom na mjesto predsjednika počeli smo s isplatom tih dugovanja, navodi Laporta.




Foto: YouTube screenshot/ FC Barcelona 

Joan Laporta, predsjednik Barselone, otkrio je veliku zanimljivost vezanu za Lionela Mesija (Mesi). U intervjuu Vanguardiji objasnio je zašto prošlog mjeseca nije uspio ostvariti veliku želju Barselone i Katalonije da se Lionel Mesi (36) iz PSG-a vrati u klub koji je bio prisiljen napustiti prije dvije godine. 

Mesi je to uradio u suzama jer je nakon 21 godine morao otići iz obožavane Barse, koja ga zbog dolaska na rub bankrota više nije mogla plaćati. 

"Sve smo riješili s La Ligom te oslobodili budžet kako bi Mesi bio unutar njega. Poslali smo ponudu Mesiju, ali onda mi se javio njegov otac Jorge i odgovorio: "Leo je u Parizu imao jako tešku godinu i sada želi igrati pod manjim pritiskom." Naravno da mu to ne bi bilo moguće povratkom u Barselonu i ja sam razumio zašto onda odlazi u Majami",  objasnio je Laporta i otkrio:

"Mesiju je prethodna uprava Barselone ostala dužna i mojim povratkom na mjesto predsjednika počeli smo s isplatom tih dugovanja. Jako pazimo na to. Pobožno plaćamo Mesiju već dvije godine i to ćemo raditi sve do 2025.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

URA: Budva da BUDE PRIMJER zelenog, evropskog grada

Nedjelja, 12.05.2024 | 11:05

Budva je višedecenijskom lošom politikom prostornog planiranja i urbanizacije ostala bez ključnog resursa, prostora, koji se ne može povratiti. Ipak, naš grad i pored investicionog buma koji je išao u korist nekoliko pojedinaca, a često na štetu građanki i građana Budve i naših resursa ima šansu da ozbiljnom i odgovornom politikom bude primjer zelenog grada, saopštili su iz  Budvanske URA-e. 

Dončić: "Sve me BOLI"

Nedjelja, 12.05.2024 | 10:55

Košarkaši Dalasa savladali su sinoć Oklahomu (105:101), preokrenuli i poveli 2:1 u polufinalu Zapadne konferencije NBA lige.

Kim Kardašijan pokazala kako izgleda njen TRENING : Radi ovu VJEŽBU svaki dan po 20 minuta

Nedjelja, 12.05.2024 | 10:47

Kim Kardašijan se ne snima često iz teretane, a sada je riješila da pokaže dio svog treninga.

OTKRIVENO zašto se nakon velikog STRESA može doživjeti intenzivan OSJEĆAJ STRAHA

Nedjelja, 12.05.2024 | 10:39

Otkriće bi moglo dovesti do razvoja metoda za njegovo blokiranje.

"Za našu Podgoricu" - Boban Rajović ZAPJEVAO na praznom Stadionu malih sportova: Zatišje pred buru

Nedjelja, 12.05.2024 | 10:25

Pjevač priprema veliki koncert. 

Vuković: "Ostroška svetinja je ČUDESNI Božiji dar koji nas štiti i sabira, učeći nas da su čuda moguća..."

Nedjelja, 12.05.2024 | 10:19

Ostroška svetinja je čudesni Božiji dar koji nas štiti i sabira, učeći nas da su čuda moguća, a ljubav nepobjediva, saopštio je predsjednik Skupštine opštine (SO) Nikšić, Nemanja Vuković.

Većina pravi GREŠKU -Koliko SEKUNDI tačno treba da potrošimo na PRANJE LICA?

Nedjelja, 12.05.2024 | 10:00

Da li ste obratili pažnju na to koliko traje vaše pranje lica?

Milatović sjutra u SAD-u OTVARA NATO samit mladih

Nedjelja, 12.05.2024 | 09:39

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović boraviće od 13. do 17. maja u posjeti Sjedinjenim Američkim Državama gdje će imati sastanke s brojnim senatorima i kongresmenima, najavljneo je iz Kancelarija za odnose s javnošću.

OVAJ GRAD je NAJBOGATIJI na svijetu, u njemu živi čak 60 MILIJARDERA

Nedjelja, 12.05.2024 | 09:30

Londonska agencija Henli (Henley & Partners) i južnoafrička firma Nju vorld velt (New World Wealth) uradile su istraživanje o najbogatijim gradovima za 2024. godinu.

Istraživanje: Baterije sve češće izazivaju POŽARE

Nedjelja, 12.05.2024 | 09:21

Porast broja prenosivih električnih predmeta sa litijum-jonskim baterijama povećava rizik od požara.