Nedjelja, 16.07.2023 | 16:42
IZVOR: telegraf.rs/b92.net

Poznati glumac došao da GLEDA Đokovića i Alkaraza: Ima VIŠE godina nego njih dvojica ZAJEDNO, izazvao POLEMIKU na Tviteru

Ozbiljne svjetske face došle su da isprate ovaj važan meč.




Foto: Twitter screenshot/kacavendicS

Najbolji srpski teniser Novak Đoković (36) igra meč protiv Karlosa Alkaraza (20), za veliko finale Vimbldona, a na tribinama ga posmatraju brojne svjetske zvijezde.

U ložama Centralnog terena našli su se Princ Vilijam i Kejt, potom, u Novakovoj loži je australijski glumac Hju Džekmen, Danijel Krejg, popularni Džejms Bond. Takođe, veliku pažnju je privukao i dolazak jednog od najvećih šmekera Holivuda, Breda Pita (59).

Bred Pit koji je na korak do sedme decenije, izgleda kao mladić, što mnogi sada i komentarišu. Zanimljivo je to da glumac ima više godina nego Novak i Karlos zajedno, a kada ga pogledate, to nikada ne biste pomislili.

To su primjetili i novinari BBC-ja.

Iako se "sakrio" iza naočara, nema ko nije prepoznao to lice. U košulji tople boje, Pit je sa neizvjesnošću pratio meč, a da li će biti zadovoljan rezultatom, ostaje da vidimo na kraju meča.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Đoković ostaje PRVI, ali više NE ZAVISI sve od njega

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 09:38

Teniser Novak Đoković će i na narednoj ATP listi, koja će biti objavljena 20. maja, biti prvi na svijetu.  

Šimun: Cilj unapređenje ključnih aspekata zdravstvenog sistema

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 09:36

Ministar zdravlja dr Vojislav Šimun sa saradnicima, razgovarao je sa ekspertima Svetske zdravstvene organizacije dr Dorajnom Marušićem i Biserkom Simičić, koji će pružiti stručnu podršku u izradi nove Stategije za kontrolu kvaliteta i bezbjednost zdravstvene zaštite za period 2024-2028. godine sa Akcionim Planom za 2024-2025. godinu.

Bivši radnici Košute ponovo blokiraju saobraćaj od 11 do 15 sati

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 09:22

Bivši radnici cetinjske Košute i danas će zaustaviti saobraćaj između Podgorice i Cetinja od 11 do 15 sati.

NVO Dječiji edukativni centar "Pčelica" - Nastavljena edukacija učenika o saobraćajnoj kulturi

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 09:19

NVO Dječiji edukatini centar "Pčelica" već godinama unazad aktivno se bavi pitanjima problema saobraćajne kulture i ponašanja svih učesnika u saobraćaju, ključnim elementima koji dovode do saobraćajnih nezgoda i od strane vozača i od strane pješaka, a samim tim i načinima kako da pravilno postupaju i poštuju propise čime čuvaju svoj život i život dugih učesnika.

Da li mislite isto? Ovo su najbolji glumci svih vremena po mišljenju slavnog reditelja (FOTO)

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 09:10

Martin Skorseze sa godinama postaje sve bolji i bolji, iako ima 81 godinu, i dalje stvara remek-djela

Anastasija Ražnatović se vraća na MUZIČKU SCENU: Snimila je duet sa OVOM PJEVAČICOM

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 09:10

Povratak na muzičku scenu...

U Kanu sjutra počinje 77. Međunarodni filmski festival

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 08:57

U Kanu sjutra počinje 77. Međunarodni filmski festival, koji će obilježiti povratak zvijezda kao što su Meril Strip, Frensis Ford Kopola i Katrin Denev dok će se za glavnu nagradu Zlatnu palmu takmičiti 22 ostvarenja.

Bruno Šimleša po prvi put na Sajmu knjiga: Kako do zdravog odnosa prema sebi i drugima?

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 08:52

Zvijezda večeri trećeg dana 18. Međunarodnog podgoričkog sajma knjiga i obrazovanja bio je hrvatski sociolog i autor knjiga pozitivne psihologije, Bruno Šimleša. Šimleša je autor 10 knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti, a povod njegovog dolaska u Podgoricu je što su, zahvaljujući izdavačkoj kući “Nova knjiga” njegove dvije knjige “Ljubavologija” i Škola života” sada dostupne i na crnogorskom tržištu.

Treći dan Sajma knjiga u Podgorici: Slavljenje čovjeka kao bića priče

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 08:43

Treći dan Međunarodnog podgoričkog sajma knjiga i obrazovanja počeo je zanimljivim razogovorima o religiji i filozofiji, te još jednom pokazao da baštini različite kulture, ideologije, svjetonazore i vrijednosti i da je pravi prostor za otvorene i konstruktivne razgovore.

Mandić tražio od Vlade izmjene Ustava do kraja godine

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 08:34

Skupština Crne Gore, tačnije Kabinet predsjednika, tražio je od Vlade, da u plan Reformske agende, kojim predviđa da dobije sredstva iz Plana rasta za Zapadni Balkan, uvrsti i izmjene Ustava do decembra 2024. godine. To proizilazi iz plana Reformske agende, u koji je Pobjeda imala uvid.