Petak, 20.10.2023 | 13:33
IZVOR: Kolektiv.me

VIDEO - Zajedno za zdravlje!

Kancer dojke je jedan od najčešćih problema među ženama, ali rano otkrivanje može značiti razliku između uspješnog liječenja i izazovnih trenutaka.




Foto: Meridian

Pored toga što u Meridianbet kompaniji kolektiv čini 90% žena, oni su obezbijedili i donaciju kojom pozivaju sve žene da se pridruže u podizanju svijesti o značaju prevencije kancera dojke , kao i to da žene uputi na preventivne preglede.

U Meridianbet-u, vjeruju da se istinska vrijednost života ogleda u brizi prema sebi i onima koje volimo. Zato su pokrenuli humanitarnu akciju o prevenciji kancera dojke i donirane preglede uputili ka stručnim klinikama za onkološke preglede žena - klinikama Natal i Codra. Cilj je da se naglasi važnost preventivnog djelovanja kada je u pitanju ova bolest i da sve žene dobiju mogućnost da brinu o sebi.

Kompanija Meridianbet poklanja 50 ultrazvučnih pregleda koji će se raditi u klinici Codra, kao i 50 ultrazvučnih pregleda i 40 3D mamografskih pregleda za žene preko 40 godina u klinici Natal. Ovi pregledi su od suštinskog značaja za rano otkrivanje i prevenciju raka dojke kod žena svih starosnih dobi.

Iz kompanije Meridianbet šalju sledeću poruku:

“Redovni pregledi omogućavaju rano otkrivanje potencijalnih problema i pravovremenu reakciju. To je način da pokažete sebi ljubav i brigu prema sopstvenom zdravlju. Naša poruka je jasna: POGLEDAJTE U LIJEPU STRANU ŽIVOTA. Život je neprocjenjiv dar, prihvatite odgovornost u životu i znajte da sve zavisi od vas.”

Takođe dodaju:

“Ukoliko poznajete nekoga kome bi ovakav pregled mogao spasiti život, molimo vas da kontaktirate klinike u najkraćem roku i zakažete besplatan pregled koji vam je na raspolaganju i naravno podijelite ovu vijest s drugima. Zajedno možemo učiniti sve kako bismo sačuvali živote.”

Vaše zdravlje je važno, i zajedno ćemo ga čuvati!

PR objava

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Kakvo nas vrijeme očekuje u UTORAK? Pročitajte šta kažu meteorolozi!

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 21:58

Do 31 stepen.

Bratić: Smjene 140 direktora obrazovnih ustanova bile zakonite

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 21:20

Kritike na račun mog rada u 42. Vladi Crne Gore dolaze od nevladinih organizacija koje su smještene u zgradi BEMAX-a, a za kupovinu ili rentu im je garantovao BEMAX. Svi znamo koje su to NVO, kazala je bivša ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić, u emisiji „Referat“ Gradske RTV

DPS: Opština Zeta – borba za privatne biznise i podjelu partijskog plijena

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 20:14

Dok se mi pitamo koji su to razlozi zašto posljednje Monstatovo istraživanje pokazuje trend iseljavanja iz Zete koja je tradicionalno bila sredina u kojoj se rado živjelo i doseljavalo, objašnjenje u pozadini postaje sve jasnije. Nijesu svi stanovnici Zete jednako vješti, niti imaju iste uslove. Neki su svoju šansu prepoznali i iskoristili i ovdje vrlo vješto sami sebi stvorili ambijent za uspješnost i ozbiljnu zaradu, saopštili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Zeta.

Blečić: Vatrogasni punktovi uskoro u Zeti, Tuzima i u Tološima

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 20:03

Vatrogasni punktovi do kraja juna biće otvoreni u podgoričkom naselju Tološi, u Zeti i u Tuzima, saopštio je Zdravko Blečić, vršilac dužnosti komandira Službe zaštite i spašavanja.

"Članice NATO rade na kandidovanju Đukanovića za zamjenika generalnog sekretara NATO"

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 19:12

U toku je priprema inicijative za kandidovanje Mila Đukanovića za zamjenika generalnog sekretara NATO iza koje do sada stoji devet članica Alijanse, među kojima je i Turska, objavio je turski portal „Firtina Haber“, pozivajući se na visoke diplomatske izvore iz nekoliko članica NATO.

Muka vam je kada treba da čistite kuću? Evo kako da se motivišete

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 18:25

Kada je u pitanju čišćenje, postoje dva tipa ljudi – oni koji uživaju u čišćenju kuće i oni kojima je teško da počnu da čiste.

Popović Samardžić: IJZ dobio vakcinu za trudnice protiv velikog kašlja

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 18:07

U Crnoj Gori je trenutno stabilna situacija kada je riječ o obolijevanju od malih boginja, poručila je u emisiji “Vox populi” na RTNK epidemiološkinja Instituta za javno zdravlje Milena Popović Samardžić.

Budućnost počela pripreme: Pravimo novu priču, fokus je na obavezama u Evropi

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 17:28

Fudbaleri Budućnosti pripreme za sezonu 2024/25 počinju danas, na konferenciji za medije uoči starta, trener Ivan Brnović govorio je o planovima, igračkom kadru, očekivanjima.

Radović u Londonu: Žene da budu u što većem broju vlasnice preduzeća

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 17:09

Guvernerka Irena Radović posjetila je danas Evropsku banku za obnovu i razvoj (EBRD) u Londonu, a sa direktorom za finansijske institucije EBRD Fransisom Maližom potpisala je Memorandum o saradnji kako bi se žene što više bile dio ekonomskog potencijala.

"Zbog izgradnje autoputa brojna sela ostala bez vode"

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 17:01

Vodosnadbijevanje, rasvjeta i putna infrastruktura glavni su problemi sa kojima se mještani udaljenih sela u podgoričkoj opštini suočavaju.