Ponedjeljak, 15.04.2024 | 08:32
IZVOR: kolektiv.me

Znate li koji je najpopularniji edukativni kviz na mobilnim telefonima u posljednih deset dana?

“Dobra energija” je kviz znanja koji je u formi mobilne igre objavila Elektroprivreda Crne Gore 3. aprila i koji je od tada na vrhu ili pri vrhu besplatnih top igrica u Crnoj Gori.




Foto: EPCG

Izvučeni su i prvi dobitnici sedmičnih nagrada, njih pet, a naredno izvlačenje je u srijedu, 10. aprila. Prve nagrade otišle su u Danilovgrad, Pljevlja, Nikšić i Podgoricu.

Za ovu igru obezbijedjen je ukupni nagradni fond od 3.000 EUR. Izvlačenje se organizuje jednom sedmično u periodu od aprila do jula 2024. godine, u okviru čega će  dobitnicima biti dodijeljene 60 sedmičnih (EPCG promotivni paket u vrijednosti 20 eura) i 3 mjesečne nagrade (EPCG promotivni paket u vrijednosti od 100 eura), kao i jedna glavna nagrada (vaučer za putovanje u vrijednosti 1.000 eura).

Foto: EPCG (sedmične nagrade)

U ovom zanimljivom kvizu/igri, igrači mogu testirati svoje znanje iz domena energetske pismenosti kao i o raznolikim aspektima rada EPCG, kao što su opšta energetska edukacija, servisi, energetska efikasnost, proizvodni objekti i slično.Takođe, igrači imaju priliku da osvoje poklone iznenađenja za pokazano znanje.

Učešće u ovom edukativnom kvizu je sasvim besplatno.

Foto: EPCG (mjesečne nagrade)

Foto: EPCG (glavna nagrada)

Pitanja kojima se testira znanje su ustvari mini igre koje nose različit broj bodova, od 1-5, a u svakoj partiji moguće je osvojiti maksimalno 48 bodova. Mini igre mogu biti tipa četri odgovora, da/ne, baloni i slova koja nedostaju. Nakon što se odgovori na svih 15 pitanja u jednoj partiji, određuje se broj zvjezdica (munja), a osvajanjem tri zvjezdice-munje (minimum 40 bodova) igrači se kvalifikuju za darivanje.

Darivanje je organizovano od strane agencije Alicorn, u saradnji sa kojom je osmišljen i realizovan ovaj edukativni kviz. Učesnicima darivanja dodjeljuju se identifikacioni brojevi od kojih se, upotrebom Random.org servisa, biraju dobitnici slučajnim odabirom.

Edukativni kviz namijenjen je za starosnu dob preko 13 godina. Igrica se može besplatno preuzeti sa sljedećih linkova:

iOS verzija: https://apps.apple.com/us/app/dobra-energija/id6478161802

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=me.alicorn.epcg

Za sva pitanja ili dodatne informacije: besplatni poziv ka call centru 19100, www.epcg.com, profili EPCG na društvenim medijima. 

PR objava

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Air Montenegro operacije obavlja po NAJVIŠIM BEZBJEDNOSNIM standardima

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 16:30

Nalazi detaljne revizije operativne bezbjednosti IATA-e (IOSA) potvrdili su da Air Montenegro posluje i operacije obavlja po najvišim međunarodnim bezbjednosnim standardima, saopšđteno je iz te kompanije.

Božović: Gradsko preduzeće Deponija bilježi MAKSIMALNE REZULTATE

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 16:08

U cilju uvođenja novih praksi obavještavanja građana o rezultatima i planovima, „Deponija” d.o.o. Podgorica organizovala je danas radni doručak sa predstavnicima medija u cilju boljeg i svestranijeg informisanja javnosti o aktivnosti ovog društva. Tema istog bila je prezentacija rada prvog kvartala 2024. godine i budućih planova Deponije.

EPCG - Radno vrijeme informativno-naplatnih punktova tokom praznika

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 13:20

Tokom predstojećih praznika informativno naplatni punktovi EPCG neće raditi od 1 – 6. maja.   

Novo rukovodstvo ZZZCG: Evo ko je izabran za VD direktora

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:58

Upravni odbor Zavoda za zapošljavanje Crne Gore danas je, na prvoj sjednici u novom sazivu, imenovao nove članove tog organa upravljanja kao i vršioca dužnosti direktora institucije.

Trgovine NEĆE RADITI 1. i 2. maja, za nepoštovanje predviđene KAZNE

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:46

Uprava za inspekcijske poslove podsjećamo sve privredne subjekte, koji se bave trgovinom na veliko i trgovinom na malo, da u skladu sa Zakonom o unutrašnjoj trgovini ne mogu obavljati djelatnost tokom Praznika rada koji obuhvata 1. i 2. maj odnosno srijedu i četvrtak.

Predata lista DPS u Budvi: Vrijeme je za PROMJENU VLASTI

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 20:15

Predata pobjednička izborna lista Demokratske partije socijalista “Budva može bolje!” Opštinskoj izbornoj komisiji Budve. Nosilac liste sa 33 kandidata za odbornike u Skupštini Opštine Budva na izborima koji su zakazani za 27. maj je prof. dr Nikola Milović. 

Nadal pokazao da može da POBJEĐUJE i nakon tri sata - Teniser SAVLADAO Kačina

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 20:04

Ako je bilo sumnje da li se Rafael Nadal potpuno oporavio od povrede, ona bi trebalo da je otklonjena na šljaci španske prijestonice.

URA predala listu za lokalne izbore u Budvi; Rađenović: Budva zaslužuje DRUGAČIJE!

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:50

Građanski pokret URA večeras je predao listu za lokalne izbore u Budvi pod nazivom "URA - dr Dritan Abazović - Drugačije. 

Sekulović: Izvještaj o ULASKU Belivuka i Miljkovića u Crnu Goru POTPISAO Zoran Lazović

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:42

Pod oznakom povjerljivo, govoreći ovako po sjećanju, izvještaj o ulasku Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, potpisao je Zoran Lazović, kazao je bivši ministar unutrašnjih poslova u 42. Vladi Crne Gore Sergej Sekulović.

Obradović: Dolaze nam prijatelji iz Podgorice, imaju VELIKI KVALITET

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:35

Trener Partizana Željko Obradović pozvao je navijače na fer navijanje u meču protiv Budućnosti Voli na startu polufinalne serije plej ofa ABA lige.

DPS: Glavni grad KRIJE DOKUMENTACIJU od Upravne inspekcije u namjeri da problematizuje rad ranijih uprava

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:29

Povodom navoda koji se su pojavili u pojedinim medijima, a kojima se tvrdi da je za vrijeme prethodne vlasti došlo do nezakonitih zapošljavanja, čime sadašnja vlast svakodnevno manipulišw, čak i onima koji ne prate sa pažnjom ovu temu, jasna je namjera aktuelne vlasti i onih koji im pokušavaju pomoći u tome, da se skrene pažnja sa brojnih problema koji opterećuju rad trenutne uprave Glavnog grada, saopštenoje iz iz DPS-a Podgorica.

Petar Grašo ČEKA DRUGO DIJETE - PJevačeva 14 godina MLAĐA supruga ponovo trudna

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:15

Petar Grašo  i Hana Huljić čekaju drugo dijete.

Pet zvjezdica, ali ISPOD VODE: Noć u ovoj hotelskoj sobi košta čak 19.000 EURA

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:03

Najskuplja podvodna hotelska soba na svijetu nudi gostima zadivljujući pogled koji ne možete vidjeti nigde na svijetu.

Direktori lokalnih javnih emitera: Milatović IGNORISAO 500 medijskih radnika

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 18:54

Direktori lokalnih javnih emitera u Crnoj Gori saopštili su da je predsjednik države Jakov Milatović danas "ignorisao" 500 medijskih radnika u državi.

Mašković: Gradski prevoz u Podgorici NEĆE RADITI 5. maja zbog vjerskog praznika, a RADIĆE 1. maja

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 18:47

Odbornik Socijaldemokrata (SD) u Skupštini glavnog grada Miloš Mašković saopštio je da gradski linijski prevoz u Podgorici neće raditi 5. maja zbog vjerskog praznika, a da će za 1. maj, raditi.