Utorak, 30.04.2024 | 11:24
IZVOR: n1.info.rs

„Kralj lavova“ dobio je PREDNASTAVAK, mišljenja podijeljena: Pogledajte PRVI TIZER (VIDEO)

Dizni je objavio prvi tizer za predstojeći igrani film Mufasa: Kralj lavova, prednastavak za Kralj lavova iz 2019.




Foto: YouTube screeenshot/ Walt Disney Studios

Film je režirao Bari Dženkins, reditelj Oskarom nagrađenog filma Mjesečina, dok je scenario napisao Džef Nejtanson, scenarista filmova Terminal i Uhvati me ako možeš.

Film prati rast i uspon lava Mufase, Simbinog oca. Mufasa je bio siroče, ali sreća mu se osmjehnula nakon što je upoznao lava Taku, nasljednika prijestola kraljevstva lavova.

Film će prikazati Mufasinu potragu za sudbinom, kao i odnos sa bratom Takom, koji mu je godinama postao neprijatelj, iako su odrasli kao braća.

Među glasovnim glumcima predstojećeg filma bile su mnoge holivudske zvijezde. Džon Kani, Set Rogen, Bili Ajhner, Donald Glover i Bijonse Nouls-Karter ponavljaju svoje uloge iz prethodnog filma. Pridružili su im se Aron Pjer, Kelvin Harison mlađi, Mads Mikelsen, Tandive Njutn, Kit Dejvid i Blu Ajvi Karter.

Tizer podijelio mišljenja

Mufasa tizer je prikupio više od 300.000 pregleda u roku od tri sata, ali mišljenja fanova su podeljena. Dok jedni pišu da film izgleda bolje od Kralja lavova iz 2019. godine, drugi nisu zadovoljni pričom i stilom animacije.

„Voleo bih da su ovaj film snimili koristeći klasičnu 2D animaciju“, napisao je jedan korisnik Jutjuba, dok je drugi dodao: „Ko je tražio Mufasa prednastavak?“

„Ljudi se rugaju Holivudu zbog ovakvih stvari“, napisao je jedan korisnik Reddita.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Marović: Da li vladajuća većina ZNA da ovo znači da će nam Hrvatska vjerovatno BLOKIRATI IBAR i pregovore?

Petak, 17.05.2024 | 21:32

Da li vladajuća većina zna da ovo znači da će nam Hrvatska vjerovatno blokirati IBAR i pregovore, pitala je na mreži Iks (X) bivša ministarka evropskih poslova Jovana Marović nakon informacije da je u skupštinsku proceduru poslat Prijedlog Rezolucije o genocidu u Jasenovcu.

Beograd: SUDAR vozova u podzemnom tunelu, POVRIJEĐENO 13 ljudi

Petak, 17.05.2024 | 21:28

U podzemnom tunelu između Vukovog spomenika i Pančevačkog mosta oko 18:30 časova došlo je do sudara putničkog i teretnog voza, u kojem je povrijeđeno 13 ljudi.

Milović: BOLJA zdravstvena zaštita, otvaranje Svetog Stefana i zona provoda

Petak, 17.05.2024 | 21:24

Odbornička lista “Budva može bolje”, na čelu sa Nikolom Milovićem predstavila je sveobuhvatan izborni program “Čista desetka” u kojem su identifikovani mnogobrojni problemi koji su uslovili stagnaciju razvoja Budve i ponudili najbolja rješenja koja će uticati na značajno poboljšanje kviteta života građana, a Budvu ponovo učiniti turističkim i privrednim centrom Crne Gore, kazao je nosilac liste Nikola Milović.

IDENTIFIKOVANO više članova „Vojvoda“ i „Varvara“ koji su učestvovali u incidentu u Nikšiću

Petak, 17.05.2024 | 21:15

Povodom incidenta koji se dogodio juče prilikom odigravanja košarkaške utakmice izmeđ Košarkaškog kluba „Sutjeska“ i Košarkaškog kluba „Budućnost“, u Nikšiću, policijski službenici su identifikovali više članova navijačkih grupa „Vojvode“ i „Varvari“ koji su u njima učestvovali.

Milatović na oproštajnom sastanku sa Eskobarom

Petak, 17.05.2024 | 21:08

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović imao je oproštajni sastanak sa specijalnim američkim izaslanikom za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom.

TRUDNA Anastasija Ražnatović? OGLASILA se kuma, pa otkrila DETALJ koji je mnoge ZBUNIO

Petak, 17.05.2024 | 21:00

Viki Miljković otkrila je detalj koji je mnoge naveo na razmišljanje da je Anastasija Ražnatović trudna.

Koje su RAZLIKE između SMEĐIH i BIJELIH GLJIVA?

Petak, 17.05.2024 | 20:49

Gljive su izuzetno popularne.

Laković: NEMA POLITIKE, pjesma o Crnoj Gori na proslavi Dana škole nije izvedena zbog tehničkih razloga

Petak, 17.05.2024 | 20:37

Direktorica Osnovne škole „Jagoš Kontić“ Ranka Laković kazala je da je pjesmu posvećenu Crnoj Gori makla iz programa proslave Dana škole, ne iz političkih, već „tehničkih razloga“.

Prijina NAJLJEPŠA BALADA bila namjenjena drugom pjevaču - "Kakve pjesme on ima valjda ja ZASLUŽUJEM JEDNU“

Petak, 17.05.2024 | 20:23

Aleksandra Prijović zaludjela je region svojim hitovima, a koncertima u regionu oborila je sve rekorde posjećenosti zbog čega je proglašena najvećom mladom zvijezdom na ovim prostorima.

Rutinska POBJEDA crnogorskih odbojkašica

Petak, 17.05.2024 | 20:16

Crnogorske odbojkašice su pobjedom otvorile sezonu u CEV Srebrnoj ligi.