Subota, 30.11.2019 | 10:46
IZVOR: Mogujatosama.rs

Horoskop za DECEMBAR: Evo za koga će ovo biti NAJRADOSNIJI mjesec, a koga NE očekuje baš dobar kraj godine

Iako je ovo posljednji mjesec u godini, to ne znači da u narednim nedjeljama neće doći do preokreta u životu svih znakova zodijaka. Saznajte šta decembar donosi na polju ljubavi, saznajte šta vas čeka na poslovnom planu i otkrijte šta je ono na šta treba posebno da obratite pažnju.
 Foto: Ilustracija, pixabay

OVAN

Za Ovnove, ovo će biti dinamičan mjesec pun događaja. Zauzeti Ovnovi imaće problem da objasne partneru zbog čega ponekad uživaju u samoći i zašto im je važno da neke odluke donesu sami. Naići ćete na nerazumijevanje, pa je najbolje da iskreno porazgovate o svemu što vas muči. Budite u pripravnosti i ne ulazite u dublje rasprave sa partnerom, jer vam to donosi negativne emocije. Do kraja mjeseca, situacija će se stabilizovati i moći ćete da ostvarite slobodniju i opušteniju komunikaciju. Slobodni Ovnovi spremni su da uplove u novu romansu. Imaćete više ponuda za to, a na vama je odaberete najbolje.

Što se tiče posla, ovog mjeseca možete da očekujete saradnju sa novim partnerima. Otvoriće se i šansa za odlazak u inostranstvo. Ovo može biti i dio poslovnog plana, a može da bude odmor. Sve što je vezano za strane zemlje, ovog mjeseca treba prihvatiti, jer ćete imati uspjeha na tom putu. Takođe, svi oni Ovnovi koji imaju u planu da završe ili započnu školovanje, decembar je pravo vrijeme za to. U drugoj polovini decembra očekujte važne poslovne pozive, ali i moguće finansijske poteškoće. Imaćete nepredviđene troškove, ali ćete uspjeti do nove godine da regulišete sve obaveze. Atmosfera na poslu stvara vam pritisak, jer će se od vas očekivati mnogo više nego do sada. Budite fokusirani da godinu završite sa pozitivnim poslovnim saradnjama.

Pripazite na ishranu i pokušajte da se zdravije hranite. Moguće je da se kilogrami nagomilavaju zbog nezdrave i brze hrane.

BIK

Zauzete Bikove očekuje lijep period u ljubavnim odnosima. Težili ste ka stabilizaciji i učvršćivanju odnosa i konačno je došao taj period. Sada je vrijeme da se opustite i da uživate u lijepim trenucima sa partnerom. Isplanirajte kraće putovanje ili romantični vikend, to će vam itekako prijati. Krajem decembra moguće su svađe sa partnerom oko finansija, ali ove svađe su prolaznog karaktera. Slobodni Bikovi takođe mogu da otpočnu stabilnu i dobru vezu u decembru. Naići ćete na osobu koja će vas privući i za koju smatrate da je sudbinska. Zvijezde su vam u ljubavi naklonjene i ovaj period će značajno uticati na buduće odluke. 

Mjesec decembar dobar je i za poslovne poduhvate. Nastavite istim tempom kao i do sada, jer ćete uspjeti da odradite sve što se od vas očekuje. Nemojte prihvatati više posla nego što možete da odradite, jer bi to bio neodgovaran potez sa vaše strane. Finansije se poboljšavaju, pa iskoristite ovaj period da uštedite novac i da u novu godinu uđete sa izmirenim računima. Obratite pažnju na prepiske, moguće je da će doći do greške. Atmosfera na poslu je vrlo pozitivna, radujete se što konačno možete da se oslonite na svoje kolege. Očekujte pomoć od njih, baš u trenucima kada vam je to najpotrebnije. 

Obratite pažnju na reproduktivne organe. Moguće su infekcije.

BLIZANCI

Blizanci će na početku mjeseca osjetiti potrebu da se osame i da budu slobodni. To može dovesti do žustrih svađa i do nelagode partnera koji sumnja u vašu vjernost. Strasti će se stišati do polovine decembra, a onda ćete ponovo moći da poboljšate komunikaciju. Mnogi Blizanci će u ovom periodu riješiti da okončaju brak ili vezu, jer se ne osjećaju dobro u tom odnosu. Reakcije mogu da budu ishitrene, pa je dobro da prije svega razmislite i ne prenagljujete sa odlukama. Slobodni Blizanci imaju priliku da upoznaju interesantne osobe, kako na poslu, tako i u noćnom provodu. Moguće je da će vam se svidjeti osoba iz inostranstva, koja živi daleko od vas. Razmislite da li ste uopšte spremni na vezu na daljinu.

Fokusirani ste da odradite sve što ste zacrtali i bićete pod stresom zbog toga. Niste dovoljno motivisani i jedva čekate dane odmora. Izdržite još malo, jer vas uskoro očekuju lijepi dani u kojima neće biti toliko briga. Nemate mnogo elana da radite, pa je dobro da odvojite par dana i da napunite baterije, kako biste uspeli da uradite sve što se od vas očekuje .Očekujte da u decembru bude prilika za nova poznansta, ali i za nove poslovne saradnje. Iskoristite ovu energiju da stvorite nove kontakte i da razmenjujete ideje. Krajem mjeseca očekujte finansijski dobitak ili povećanje plate. To je odličan način da započnete novu godinu i da budete više motivisani na poslovnom planu. Vrijeme je da se vratite u formu i da ponovo budete aktivni u poslovnoj sferi. 

Čuvajte se povreda. Nesmotrenost može dovesti do slučajnog udarca ili posjekotina.

RAK

Ovo je značajan mjesec za ljubavna dešavanja. Zauzeti Rakovi mogu da očekuju poboljšanje u odnosima sa partnerom. Ovaj period dobar je za vjeridbe, vjenčanja, zvaničnu potvrdu ljubavi. Polovinom mjeseca biće izražene emocije i biće vam kristalno jasno šta treba da mijenjate, a čega treba da se držite u ljubavnom odnosu. Doći će do veće stabilnosti i veće povezanosti i to će vam prijati. U decembru možete da očekujete poklone, zadovoljstvo, putovanja.. Biće jakih emocija, ali i promjena raspoloženja sa vaše strane. Krajem mjeseca može doći i do kratkih svađa sa partnerom. Slušajte unutrašnje emocije i kontrolišite svoje riječi. Slobodni Rakovi suočavaju se sa svojim željama, ali i strahovima. Dokle god mislite na prošla vremena, nećete biti spremni da započnete novu vezu. Još uvijek niste sasvim spremni da krenete dalje.

Rakovi mogu da očekuju promjene i novine na poslu. Moguća je promjena posla ili promjena pozicije na sadašnjem poslu. Biće mnogo dešavanja, a vi jednostavno nećete biti spremni za sve to. Čini vam se da sve ide prebrzo i da ste pod velikim stresom. Nećete moći da napustite posao i da se odmorite, već ćete za odmor morati da sačekate da decembar prođe. Bilo bi dobro da bar neradne dane provodite kod kuće i da što više spavate, kako biste imali dovoljno snage da postignete sve obeveze. Iako vam neke stvari izgledaju preteško, vi do kraja mjeseća uspijevate da završite sve zadatke, da poplaćate račune i zaostale dugove, i da uplovite u novu godinu spokojni i rasterećeni što će vam doneti dozu samopouzdanja i mogućnost da dalje napredujete.

Izražen je stres. Potrudite se da se što više odmarate i da se zdravije hranite.

LAV

Zauzeti Lavovi imaju veliku želju da bolje organizuju svoje vrijeme i da usklade sve obaveze i romantične trenutke sa partnerom. Ovaj mjesec će biti baš aktivan, pa će biti teško uskladiti sve što su poželjeli. Bićete pod tenzijom, pa se potrudite da negativnu energiju ne prenosite na partnera i na porodicu. Potreban vam je odmor i više pažnje, izlazaka i lijepih događaja, ali moraćete za sve to da još malo sačekate. Partner vas razumije i uspjećete zajedno da izgurate sve probleme koji su uslijedili. Slobodni Lavovi imaju priliku da zablistaju i da svima pokažu sebe u najboljem izdanju. Spremni ste za novu romansu, ali još uvek niste spremni da se potpuno vežete. I dalje uživate u slobodi.

Posao cvjeta u narednom periodu i sada je pravi trenutak da se dokažete. Baš kada se svi odmaraju, vi ćete morati da se trudite kao nikada do sada i obezbijedite svoje mjesto. Sada nije vrijeme da započinjete nove projekte, treba da se fokusirate i da završite sve što ste započeli. Do kraja godine imaćete prilike da uštedite novac, jer će biti priliva sa raznih strana. Taj novac je najbolje da iskoristite za putovanja, jer vam će vam poslije svega, biti neophodan odmor, bar na nekoliko dana. Ne otkrivajte svoje planove svima, jer neko to može da iskoristi protiv vas. Bilo bi dobro da unaprijed organizujete poslovne poduhvate u decembru, kako biste postigli da uradite sve što ste obećali.

Zdravlje nije najbolje. Počnite da uzimate vitamine i ojačajte svoj imunitet. 

DJEVICA

Zauzete Djevice imaju pojačane emocije sve do kraja mjeseca. Ljutićete se, bićete srećni, zaljubljeni, ljubomorni. Partneru će to biti dosta čudno, ali uz pravilnu komunikaciju, neće doći do problema. U ovom mjesecu donosićete i bitne odluke koje se tiču vaše budućnosti sa partnerom. Imate želju da se stabilizujete i da ojačate odnos, a u tome ćete i uspjeti. Neki odnosi će se u decembru i završiti, jer mnoge Djevice ne žele pored sebe osobe sa kojima ne vide budućnost. Važno je da u ovom periodu budete otvoreni i iskreni i da kažete šta očekujete i mislite. Slobodne Djevice će pronaći osobu koja im odgovara, i to može biti osoba koju već dugo poznajete. Konačno ste spremni da uplovite u romantičnu vezu.

Biće ovo aktivan, ali i zabavan mjesec za vas što se tiče poslovnih obaveza. Očekujte sastanke, mnogo poziva, pa čak i kratka poslovna putovanja. Pokušaćete da radite više stvari odjednom, ali to vam neće bti teško, jer imate mnogo enegije i želite da se pokažete u najboljem svijetlu. Bitno je da se dobro organizujete i da ne odustajete, kada naiđete na prepreku. Budite spremni i na poneku grešku i propust, najbolje je da priznate kada pogriješite. Važno vam je da što više novca zaradite u ovom mjesecu, ali biće dosta i troškova koje niste očekivali. Ne brinite, do kraja decembra, sve se rješava u vašu korist.

Moguće su glavobolje i preosjetljivost na vremenske uslove.

VAGA

Mjesecima ste skrivali nezadovoljstvo od partnera, ali u ovom mjesecu morate da budete iskreni i da riješite sve probleme koji su već dugo tu. Moguće su rasprave i sukobi. Mnoge Vage će pokušati da stabilizuju odnose krajem meseca i da stave tačku na sve dosadašnje nedaće. Nekima će to uspjeti, a nekim odnosima će doći kraj. Ukoliko uspijete da riješite sve probleme i da izgurate ovaj period, to će itekako ojačati odnos sa partnerom i ući ćete rasterećeni i srećniji u novu godinu. Budite iskreni i direktni, ne odlažite ovog puta. Slobodne Vage uživaju sa prijateljima i porodicom, ali imaće i dosta ponuda od suprotnog pola za druženje. Možda je sada pravo vrijeme da doživite romansu.

Imaćete utisak da se neprestano borite za svoje mjesto. Stalno ste u pokretu i pokušavate da uskladite svoj posao sa svim ostalim obavezama. Mnogi poslovi će se u decembru završiti onako kako ste očekivali. Sve će biti kako treba, iako mnogo brinete. Vage koje žele da otpočnu svoj posao u inostranstvu, sada je idealno vrijeme za tako nešto. Finansije vam prave probleme, jer niste očekivali tolike troškove u jednom mjesecu. Ono na šta treba da obratite pažnju jeste timski rad jer vam on može donijeti mnogo dobrobiti. Sarađujte samo sa ljudima kojima u potpunosti vjerujete i od takvih ljudi imaćete pomoć koja vam je potrebna.

Moguće su prehlade, čuvajte se virusa.

ŠKORPIJA

Decembar zauzetim Škorpijama donosi rasterećenje. Konačno ćete moći da se opustite i da uživate u lijepim trenucima sa partnerom. Imate osjećaj da su sve loše stvari iza vas i možete da odahnete. Pred vama je dobar period u kome vlada želja za kvalitetno provedenim vremenom. Više ćete izlaziti, više ćete se družiti, poboljšaćete odnose sa porodicom i prijateljima. Otvoreniji ste i lakše pristupate problemima. Strasti će biti pojačane u ovom mjesecu i imaćete potrebu da sve tajne ispričate partneru, kao da želite da sazna više o vama. To će poboljšati i očvrsnuti vaš odnos i moguće je da ćete praviti konkretne planove za budućnost. Slobodne Škorpije maštaju o pravoj ljubavi, ali se teško vezuju. Imaćete par interesantnih izlazaka u kojima ćete upoznati osobu vrijednu pažnje. 

Što se tiče poslovnog aspekta, Škorpijama decembar donosi dosta izazova. Tek krajem mjeseca, imaćete vremena da se odmarate i da uživate u postignutim rezultatima. Na kraju, biće vrijedno što ste toliko radili i što ste se toliko trudili. Bilo bi dobro da sve obaveze završite do kraja mjeseca i da u novu godinu uđete bez zaostalih obaveza. Trebalo bi da obratite pažnju na potpisivanje dokumenata i na ugovore, dobro ih pročitajte prije potpisivanja. Mnoge važne stvari ćete u ovom mjesecu završiti - moguća je selidba ili prelazak na drugi posao. Sve u svemu, ovaj mjesec služi da završite sve ono što ste odlagali i da se posle toga opustite i uživate.

Pod stresom ste. Prijala bi vam masaža. 

STRIJELAC

Ovo je odličan period za sve Strelčeve! Iako su prethodni mjeseci bili puni iznenađenja, u decembru možete da se opustite i da uživate u stvarima koje vas raduju. Jedino što obavezno morate jeste da nađete malo vremena za sebe, jer ste stalno okruženi prijateljima i porodicom, a to nekada umije da vam bude naporno. Zauzeti Strelčevi su uspeli da izglade odnose sa partnerom i da poboljšaju ljubavnu atmosferu. Biće tu i dalje manjih sukoba, ali ništa što već niste prošli. Kad god uhvatite sebe da razmišljate o prošlosti, pokušajte da samo nastavite dalje i da gledate naprijed. Slobodni Strelčevi će u decembru pokušati da uplove u romatičnu vezu i daće priliku da budu osvojeni, a da li će to potrajati - zavisi od vaših želja i očekivanja, pa bi bilo dobro da budete iskreni, odmah u startu.

Imaćete elana da sve obaveze završite u datom roku i da izmirite sve novčane izdatke. Očekivali ste da će finansijska situacija da bude bolja u ovom mjesecu, ali tek krajem decembra, osjetićete olakšanje što se tiče finansija. Imali ste dosta prepreka i stresnih situacija, ali na kraju ćete biti zadovoljni rezultatima koje ste postigli. Prije svega, važno vam je da napredujete u karijeri, i sada ste na dobrom putu. Dobićete i nove ponude za saradnju, ali je nekada bolje da se držite ljudi kojima vjerujete i koji vam pružaju sigurnost. Odlasci u inostranstvo su takođe mogući do kraja mjeseca.

Zdravlje je stabilno. Unosite više tečnosti.

JARAC

Zauzeti Jarčevi stavljaju svoju vezu na test i do kraja mjeseca će odlučiti da li je taj odnos dobar za njih ili nije. Mirni ste i staloženi i fokusirani ste da ugodite sebi. Kao nikada do sada, imaćete potrebu da radite stvari koje dugo niste radili i da posjetite mjesta na kojima dugo niste bili. Sada je pravo vrijeme da odlučite šta želite u budućnosti i imaćete hrabrosti da učinite konkretne korake. Slobodni Jarčevi biraju između više osoba i to može da bude težak izbor. Imate želju za stabilnom vezom u kojoj se osjećate sigurno, a sa druge strane lako uplovljavate u ljubavne avanture. Biće ovo uzbudljiv mjesec i uživaćete u neplaniranim događajima. 

Što se posla tiče, Jarčevi treba da obrate pažnju da se ne preforsiraju i da ne preuzimaju više zadataka nego što mogu da ispune. Imate želju za promjenama, pa je moguće da ćete se odlučiti da nešto novo započnete ili da svoj hobi unovčite. Iako je to previše obaveza, vi težite ka stabilizaciji finansijke situacije i ništa vas neće spriječiti da taj cilj ispunite. Radićete više stvari odjednom, bićete umorni, ali i zadovoljni. Potrudite se da nešto ne zaboravite i da zadržite kvalitet rada, na koji su nadređeni navikli sa vaše strane. 

Ne zaboravite da će vam redovni treninzi mnogo značiti.

VODOLIJA

Zauzete Vodolije često znaju da prenesu negativne misli i emocije na svog partnera. Koliko god da parner ima razumijevanja za vaše promjene raspoloženja, bilo bi dobro da nekad zastanete i da se smirite. Kraj decembra donosi vam i rješavanje mnogih problema, pa će se i odnos sa partnerom značajno poboljšati. Vrijeme je da partneru pružite više pažnje i da se organizujete romantične trenutke, u svom domu ili van njega. To će partneru mnogo značiti, a vama će donijeti olakšanje. Slobodne Vodolije mogu da očekuju razna iznenađenja na ljubavnom planu - udvaranje, flert, nova romansa - sve vas to očekuje do kraja decembra.

Nećete uspjeti da izbjegnete poslovnu problematiku u prvoj nedjelji decembra. Nervira vas što nadređeni nekada ne slušaju vaše mišljenje i ne žele da ga usvoje. Bili vi u pravu ili ne, nekada nije pravi trenutak da unosite promjene u posao. Pokušajte da ne započinjete svađu sa kolegama, jer će vam njihova pomoć biti neophodna do kraja decembra. Moguć je priliv novca, ali vi u ovom mjesecu trošite više nego što bi trebalo. Dobra je prilika ukoliko želite da dodatno zaradite, imaćete više ponuda nego ranije. Do kraja meseca, budite obazrivi u komunikaciji sa poslovnim partnerima.

Glavobolja i nesanice. Više se odmarajte.

RIBE

Ovaj mjesec Ribama donosi pravo olakšanje. Bili ste pod stresom u prethodnim mjesecima, ali sada je vrijeme da odmorite od svega i da se posvetite sebi i svom partneru. Imaćete više vremena i radićete na poboljšanju ljubavnog odnosa. Trebaće vremena da nadoknadite sve što ste propustili, pa bi bilo odlično da isplanirate kraće putovanje. Slobodne Ribe uživaju u pažnji koja im je pružena od strane suprotnog pola. Koliko god da bježite od vezivanja i romansa, naići ćete na osobu kojoj nećete moći da odolite. Zbog prethodnih razočarenja, imate dozu straha, ali ste nestrpljivi i jedva čekate naredni poziv. Uživajte u periodu koji je idealan za komunikaciju i ljubavne odnose.

Mnoge Ribe će u decembru riješiti i da promijene posao, jer je ovaj mjesec za Ribe veoma značajan. Želite posao gde će se vaše najbolje strane doći do izražaja. Ribe koje su zadovoljne svojim poslom uspjeće da napreduju. Konačno ćete svojim nadređenima glasno i jasno reći šta očekujete od posla. Treba da obratite pažnju na novac, moguće je da će vam biti ukraden ili da ćete izgubiti novčanik, pa budite oprezni. Ribama se savjetuje da ne ulaze u konflikte sa kolegama, jer sada nije pravi trenutak da se postavljate kao autoritet. Krajem mjeseca biće mnogo lakše, sve ćete riješiti na vrijeme i ući ćete u novu godinu sa mnogo manje obaveza.

Zdravlje nije u najboljem stanju i ne biste trebali da izbjegavate posjetu ljekaru ako se često osjećate iscrpljeno i malaksalo.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Najveći šoping centar u Crnoj Gori ima NOVOG VLASNIKA: Delta City PRODAT

Petak, 17.01.2020 | 08:11

Južnoafrički investicioni fond New Europe Property Investments (NEPI) kupio je podgorički i beogradski šoping mol Delta siti, saznaje Pobjeda iz Beča, gdje je ugovor potpisan. Kako je tom listu nezvanično rečeno, pregovori o akviziciji traju duže od pola godine.

Ukoliko ne bude izručen CG do aprila, Miloš Marović biće SLOBODAN?

Petak, 17.01.2020 | 08:02

Ukoliko Miloš Marović u naredna četiri mjeseca ne bude izručen Crnoj Gori zbog izdržavanja zatvorske kazne, nastupiće zastara izrečene kazne. U tom slučaju, Marović bi bio slobodan, piše Dan.

Dugo se priča, a sada je stigla i POTVRDA: Petar Strugar priznao da je u vezi sa Milicom Todorović

Petak, 17.01.2020 | 10:14

Pjevačica Miica Todorović (29) i glumac Petar Strugar (31) već nekoliko mjeseci uživaju u ljubavi koju su na početku krili od očiju javnosti.

Pacijentima na raspolaganju servis eNaručivanje - do terapija, recepata,... bez odlaska kod LJEKARA

Petak, 17.01.2020 | 07:16

Fond za zdravsteno osiguranje od ponedjeljka 20. januara uvodi šesti elektronski servis za osiguranike.

Bošković: Protesti SPC se koriste za negaciju Crne Gore kao nezavisne države

Petak, 17.01.2020 | 08:32

Ministar odbrane Predrag Bošković ocijenio je da se protesti u organizaciji Srpske pravoslavne crkve (SPC) koriste kao negacija crnogorskog državnog bića i identiteta, ali i Crne Gore kao nezavisne države.

Tragedija: Meksički glumci POGINULI na snimanju serije

Petak, 17.01.2020 | 21:53

Meksički glumci Horhe Navaro Sančes (46) i Luis Herardo Rivera (30) poginuli su dok su probali scene za snimanje serije.  

Nestala Zorka Latković u Podgorici

Petak, 17.01.2020 | 21:45

Ukoliko neko bude imao bilo kakvu informaciju može prijaviti na broj 067 344 188 ili Upravi policije.

VIDEO: Leksington u novom ruhu: Poslušajte pjesmu "Milo moje" koja donosi zanimljiv zvuk

Petak, 17.01.2020 | 19:59

Momci iz "Leksingtona" su bili veoma vrijedni poslednjih mjeseci, pa su svojoj publici poklonili spot za pjesmu "Milo moje".

Koristan hobi: Evo kako učenje stranog jezika pospješuje OČUVANJE MOZGA

Petak, 17.01.2020 | 19:37

Stručnjaci su otkrili da čak i učenje jezika, kao što je engleski, ima svoje prednosti za zdravlje moždanih vijuga.

Voćka koja čuva ZDRAVLJE: Dvije jabuke dnevno SPRJEČAVAJU INFARKT

Petak, 17.01.2020 | 18:51

Najnovije istraživanje još jednom je potvrdilo da je jabuka jedna od najboljih stvari koje možete da pružite svom zdravlju.

Bred Pit će sam KREIRATI svoje odijelo za dodjelu Oskara

Petak, 17.01.2020 | 18:10

Bred Pit (56), koji je bio zaštitno lice parfema "Chanel No. 5", prvi put će direktno da učestvuje u stvaranju odjevne kombinacije.

Miha pričao o liječenju: "Htio sam da razbijem prozor u bolnici, imao sam napade PANIKE"

Petak, 17.01.2020 | 17:57

Trener Bolonje Siniša Mihajlović govorio je za Kanal 5 o detaljima oporavka od leukemije.  

NTO u Beču: "Aktivni odmor u CG PRIVLAČI sve više Austrijanaca"

Petak, 17.01.2020 | 17:44

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTOCG) u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom predstavlja turističku ponudu destinacije na sajmu „Ferien Messe“, koji se održava od 16. do 19.januara u Beču.

SDT: Podignuta još jedna OPTUŽNICA protiv Kneževića

Petak, 17.01.2020 | 17:09

Specijalno državno tužilaštvo podiglo je još jednu optužnicu protiv odbjeglog biznismena i predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića. Riječ je o slučaju " e- komerc", saopšteno je Televiziji Crne Gore iz Višeg suda u Podgorici.

Uhapšen Kotoranin: Osumnjičen da je preko društvene mreže PRIJETIO Vuksanoviću

Petak, 17.01.2020 | 16:59

Brzom i efikasnom akcijom policije identifikovano je i lišeno slobode lice koje je putem jedne društvene mreže uputilo prijetnje Predsjedniku Hrvatske građanske inicijative i poslaniku Adrijanu Vuksanoviću.